Badminton

Badminton

Har din klub brug for hjælp til at blive endnu bedre? Så er du kommet det rette sted hen. Vi slår gerne til, og hjælper dig med at udvikle nye klubaktiviteter og træningstilbud. Her på sitet kan du også hente råd og vejledning til at blive en endnu stærkere klub.

Få klubben til at sprudle af badmintonglæde

Vi sætter fokus på dig, der lever dit liv i badmintonverdenen, på og udenfor banen. Som en del af vores vision, Bevæg dig for livet, hjælper vi dig til at gøre en forskel for din klub.

Sammen med dig og din klub, vil vi starte de initiativer, I har brug for: Det der kan udvikle jer som klub og tilføre endnu mere badmintonglæde blandt medlemmer og frivillige.

"Bevæg dig for livet - Badminton" arbejder ud fra ønsket om at gøre en forskel for dig som foreningsleder. Du kan altid komme til os - og vi kommer gerne til dig - så vi sammen kan give dig endnu mere mod på og lyst til at arbejde med og for din klub.

Det skal være sjovt og udviklende at spille badminton. 

Målet er at udbrede vores passion for badminton, så endnu flere kan opleve glæden ved at være en del af et badmintonmiljø. Og det vil vi gøre sammen med dig.

Vi hjælper jer med at:

  • Starte nye træningstilbud til eksisterende eller nye målgrupper
  • Markedsføre din klub og synliggøre badmintonsprten i lokalområdet
  • Uddanne de frivillige ledere i din klub
  • Starte nye aktiviteter for forskellige målgrupper
  • Sætte fokus på det sociale liv i klubben
  • Etablere samarbejde med andre klubber i nærområdet
  • Skabe fokus på det gode træningsmiljø
  • Hjælpe bestyrelsen med at optimere den daglige drift af klubben
  • Etablere et velfungerende samarbejde med de lokale skoler

Danmark i bevægelse

600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025. Det er ét af målene for den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie - en aftale der går under navnet "Bevæg dig for livet" og har som mål at sætte Danmark i bevægelse. Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI investerer tilsammen 100 millioner kroner i projektet fra 2015-2018.

DGI Badminton og Badminton Danmark samarbejder om Bevæg dig for livet - Badminton.

Visionens overordnede mål er, at 75 procent af danskerne skal dyrke idræt i år 2025 - og 50 procent skal gøre det i foreningerne. Det svarer til at 600.000 flere danskere bliver aktive.