Badminton

Få VoksenFjer i din klub

Er der mange voksne i dit område, der har mod på at få sved på panden sammen med andre? Få dem til at opleve eller genoplive glæden ved badminton! VoksenFjer giver spillerne nye venskaber, styrker fællesskabet i klubben og sørger for succesoplevelser hele vejen rundt.

I Sorø Badmintonklub har de stor succes med VoksenFjer. Klubben startede det nye koncept op for ungdomsspillernes forældre, for at få et kendskab til badmintonspillet. Og forældrene har taget spillet til sig.

Masser af smash, smil og sjov i hallen

VoksenFjer er decideret badmintontræning, som ud over badmintonkampe også rummer tekniske, taktiske og fysiske elementer. Der er altså større fokus på udvikling af spillernes badmintonfærdigheder, end når man ”bare” spiller kampe mod hinanden. Der er ikke krav om deltagelse hver gang – man kommer, når man kan.

Træningen er målrettet nybegyndere og voksne, der har spillet badminton i deres ungdom.

Få flere medlemmer

Når du starter VoksenFjer op i din klub, kan du byde velkommen til én eller flere af disse målgrupper:
• Nybegyndere, der aldrig har spillet badminton før
• Tidligere spillere, som typisk har været aktive ungdomsspillere, men af forskellige årsager ikke har været aktive i en årrække
• Nuværende banelejere i klubben
Forældre til klubbens ungdomsspillere

Hjælp til markedsføring

Vil du have hjælp til at fortælle dit lokalområde, at I starter VoksenFjer op? Brug markedsføringsmaterialerne til at synliggøre jeres tilbud - så er I godt i gang!

Du kan finde plakater, postkort, en video, der kan lægges på klubbens Facebookside, en færdig pressemeddelelse og meget meget mere.

Skriv selv jeres klubnavn og træningstidspunkt ind i materialerne.

40 uger med VoksenFjer -Træningsinspiration

Her kan jeres træner finde inspiration til 40 ugers spændende, udviklende og sjov træning.
Gør derfor jeres træner opmærksom på denne inspirationsmulighed, når I skal i gang med træningen.