Badminton

Træneruddannelser - Få dygtige trænere

Det er sjovt at spille badminton, og badmintontræningen skal være sjov, spændende og udviklende. Træningen skal være udfordrende og varierende - og give dine spillere masser af succesoplevelser. Få inspiration til, hvilke uddannelser dine trænere kan komme på.

Basistræneruddannelsen

Her kan alle trænere starte deres træneruddannelse. På uddannelsen får træneren viden om børns udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk og fysisk-motorisk træning, således at træneren kan planlægge, tilrettelægge og gennemføre børnevenlig træning.

Læs mere om basistræneruddannelsen her

Talenttræneruddannelsen

Uddannelsens omdrejningspunkt er træning af unge talenter og udvikling af et godt talenttræningsmiljø. På uddannelse tilegner træneren viden om børns og unges udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk, fysisk og mental træning. at træneren kan planlægge tilrettelægge og gennemføre individuelle talentudviklingsforløb samt skabe en rød tråd mellem de forskellige alderstrin og klubbens træningshold.

Læs mere om talenttræneruddannelsen her

Elitetræneruddannelsen

Uddannelsen er bygget op om tre temaer, som alle i sidste ende handler om optimering af præstationen og træning for landsholdsspillere. Temaerne er træningsplanlægning og dosering, turneringsforberedelse og præstationsoptimering samt personlig udvikling og trænerrollen.

Læs mere om elitetræneruddannelsen her