Badminton

60+ Badminton

Det er blevet populært at spille badminton for de spillere, der har rundet de 60 år . De har fået mere tid til at dyrke idræt i dagtimerne. Vil du starte badminton op for en målgruppe, der sprudler af glæde og samvær? Så få gode råd til at komme i gang her.

Motion og samvær

Du har mulighed for at få flere medlemmer til din klub ved at starte 60+ badminton op.

Undersøgelser viser, at i 2025 vil hver tredje dansker være over 60 år. Mange af de ældre er i god fysisk form og ønsker også at dyrke motion.

Badminton er attraktivt for den aldersgruppe, da det giver god motion og rig mulighed for socialt samvær. Det er to af hovedområderne, som folk efterspørger, når de skal dyrke idræt, efter de er gået på pension. Og så giver badminton både aktivitet og udfordring på mange forskellige niveauer i samme hal. Det er der ikke ret mange aktiviteter, der gør.

- Benny Andreasen, tidl. formand for DGI Badminton og Badminton Danmarks 60+ udvalg

60+-spillerne mødes typisk om formiddagen eller først på eftermiddagen. Det vil som regel være muligt at finde 1-2 ledige haltimer i dette tidsrum. Og for mange er hygge mindst lige så vigtigt som motion, så det vil være oplagt at kombinere en træningstime med kaffe og hyggesnak bagefter.

Få flere gode råd til opstart - læs folder om 60+ badminton.

60+ Badminton- få flere aktive seniorer i din klub

Nu kan din klub benytte jer af markedsføringsmaterialer, der kan hjælpe jer til at motivere flere i jeres lokalområde til 60+ badminton.

60+ badminton rummer mange muligheder for at få flere medlemmer. Badminton kombinerer motion med fællesskab og gode oplevelser og er meget velegnet til 60+ segmentet.

Der er ingen fysisk kontakt, og alle kan få noget ud af at spille - uanset fysik. Så længe modstanderen spiller på samme niveau.

Her på siden kan du downloade Facebook-foto og -tekst, plakater og flyers til din klub, og printe ud direkte hos jer selv. Du kan også sende materialerne til tryk.

Tag det hele i brug med det samme. Og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokale badmintonkonsulent.

Sådan kommer du igang

Udfyld denne kontaktformular. Det er gratis og uforpligtende.

Vi tager derefter kontakt til dig så hurtigt som muligt og sammen ser vi på hvad din klub har brug for.

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.