Badminton

Få overblik over klubbens opgaver

Trænger din klub til at blive skarpere inden for et eller flere områder? Kræver det en professionel sparringspartner og rådgiver på sidelinjen? Så tag fat i os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan hjælpe dig og din klub med.

Bevæg klubben i den rigtige retning

Har I brug for at få overblik og styr på klubbens opgaver? Har I lyst til at bruge klubbens kræfter og kompetencer optimalt? Vil I vide, hvordan I kan involvere flere frivillige i klubarbejdet?

På workshoppen “Opgavestyring” bliver der med udgangspunkt i klubbens konkrete situation skabt overblik over opgaverne i klubben, og I finder ud af, hvem der er bedst til at løse dem. I får sat arbejdet i klubben i system og skaber dermed et stærkt fundament for fremtiden.

Få overblik på en aften Workshoppen varer 3-4 timer og kan afvikles på en aften. En konsulent fra “Badminton - Bevæg dig for livet” støtter og guider jer gennem processen, som bliver til en værdifuld og håndtérbar platform for det fremtidige arbejde i klubben.

Hvor er det dejligt med et overblik over vores opgaver – nu kan vi meget nemmere uddelegere opgaver til folk udenfor bestyrelsen.

- Bestyrelsesmedlem om workshoppen

Workshoppen "opgavestyring"

Processens fem trin:

1. I finder de opgaver, I arbejder med i klubben.

2. I prioriterer opgaverne.

3. I finder den optimale organisation for det bedste match mellem opgaver og personer i klubben.

4. I sætter navne på de personer i klubben, der har de rigtige kompetencer til at løse de enkelte opgaver.

5. Vi runder af og afklarer sammen, hvad vi skal arbejde videre med.