Fitness

Fuld fart på foreningernes Fitness Tryday

132 foreninger trak i træningstøjet den sidste søndag i januar og viste al deres fantastiske fitness frem.

Inde i gymnastiksalen i Albertslund bliver der arbejdet med bolde. I den ene side store bolde og noget mindre i den anden side. Træningen er en del af de fitnesssmagsprøver, som AIF Gymnastik tilbyder på deres to timers Fitness Tryday.

”Det er et super tilbud og sjovt at gøre på den her måde,” siger Rita Pedersen, mens hun tager en pause fra de store bolde.

Albertslund er bare et af de 132 steder over hele landet, hvor foreningerne holdt Fitness Tryday og viste, hvordan det er at dyrke fitness i forening. Og det var en dag med meget forskellig fitness og masser af smil, sved og god stemning.

God stemning og flere medlemmer

I Albertslund var der en lille håndfuld nye ansigter, mens der også var en del af de nuværende medlemmer, der benyttede lejligheden til at prøve noget andet end det, de er vant til. Der var stor mangfoldighed i de forskellige Fitness Tryday-arrangementer, og nogle steder kom der mange, andre steder få.

I HjerteFitness i Køge deltog f.eks. 72 fitnessinteresserede i Fitness Tryday, og foreningen skønner, at de fik 30-35 nye medlemmer på dagen. Også i Snejbjerg Fitness ved Herning var Fitness Tryday lig med flere medlemmer, 37 for at være præcis - og derudover en fantastisk dag med god stemning og mange besøg.

Overordnet set siger 73%, at deres arrangement gik godt, og 77% af foreningerne siger, at de er klar til at holde Fitness Tryday igen i 2020.