Fitness

Fitnessfest med puls og power

729 fitnessfans brugte en søndag i træningstøjet for at prøve alt fra benhård bootcamp i strid blæst til sveddryppende dans til høj musik.

Søndagsmenuen stod på fitness over hele landet, da Fitness Tryday blev serveret for fitnessinteresserede danskere. Ud over smagsprøver på fitness fik de 729 deltagere en goodiebag med bl.a. en træningselastik, en vand, en ”Boost me up bar”-frugtbar, et FitLiving-magasin og en oversigt over, hvor man kan gå til fitness lokalt.

Fitness Tryday blev afholdt i 11 byer, hvor den stod den på alverdens fitnessaktiviteter, f.eks. yoga, bootcamp, crossgym, pilates, outdoor fitness, jumping fitness, cirkeltræning i maskiner m.m., som deltagerne kunne teste, inden de tilmelder sig et hold i den lokale forening.

Nogle steder begyndte træningen fra morgenstunden, mens andre startede lidt op ad dagen. Og selvom vejret viste sig fra sin blæsende side, var der flere steder, hvor man kunne træne under åben himmel. Men uanset om det var ude eller inde, tidligt eller sent, gav alle den gas og fik en sjov og sveddryppende oplevelse sammen med andre.