Fitness

Fitness, foreninger og fantastisk engagement

Trods dårligt vejr og corona var engagementet helt i top og rundt omkring i landet fandt en del fitnessinteresserede vej til i foreningernes åbent hus

Fitness Tryday 2022

Fitness, foreninger og fantastisk engagement

Trods dårligt vejr og corona fandt de fitnessinteresserede vej til Fitness Tryday i foreninger landet over.

Oddsene var hårde… Foreningernes åbent hus, Fitness Tryday, blev afholdt søndag i coronaens skygge med alt, hvad det medfører. En del foreninger valgte at aflyse i ugen op til, men godt 90 foreninger slog dørene op for at vise, hvor fantastisk fitness i forening er. Og deres store engagement blev i mange tilfælde honoreret med et flot fremmøde og stor interesse.

I Elev-Nye valgte man at satse på outdoor træning, og her mødte 12 friske deltagere op trods sne og slud.

Modne Motionister havde også lagt noget af træningen udendørs, og i løbet af dagen viste 20 nye ansigter sig i foreningen.

Lejre Fitness kunne også glæde sig over et besøgstal på 20 og masser af god ny energi. Den energi oplevede de også i Præstø Gymnastikforening, hvor der kunne prøves 10 forskellige hold, og det var der mange, der sagde ja tak til.

I Agersted Motionscenter glædede de sig især over køen til indmeldelse, og de mange besøg mundede ud i 14 indmeldelser her og nu – og mon ikke der kommer flere.

 Ilskov Kultur- og Idrætscenter havde særlig succes med kettlebell kombineret med styrketræning, og der var også rift om Bungee Fitness. Viborg Hallens Motionscenter var tidligt på færde og bød på mange aktiviteter, bla. en knivskarp opvarmning med 90-årige Marie Larsen. Der var også Qi Gong og træning i maskiner, hvor 97-årige Svend Frandsen i hvert fald var beviset på, at styrketræning ingen alder har!

I HGF A/M var der tilbud både ude og inde, og dagen igennem dryssede folk forbi. De kunne bla. snuse til indoor TrackFit/ træning i motionsrummet og udendørs på stadion til løb/styrke for nybegyndere. De to hold er nye og starter op i denne uge, så det bliver spændende at se, om Fitness Tryday har lokket nogle til.