Fitness

Funktionel Basis

Hvornår:
5. nov 2023 kl. 10:00 til 17:00
Hvor:
Karosseriet, Thorsvej 6, 4100, Ringsted, Danmark
Hvem:
Trænere fra 16 - 80 år.
Nr.
202350019922

Træn med egen kropsvægtPå Funktionel Basis lærer du de mest almindelige øvelser med egen kropsvægt, og bliver uddannet til at opbygge en højintens træning med opvarmning WOD’s og nedkøling.Der er fokus på ”De 5 Store” - nemlig pushup, squat, sit up, rygbøjning og pull up – og udover at lære de enkelte basisøvelser får du fire andre varianter af øvelserne samt supportøvelser og muligheder for skalering. Du få en teknisk gennemgang af alle øvelserne, så du bliver skarp til at tilpasse øvelserne til alle deltagere uanset niveau.Kurset giver dig dermed en god forståelse af øvelserne og redskaber til at formidle dem videre til deltagere på dit hold. Du bliver med andre ord i stand til at opbygge en effektiv og udfordrende træning med egen kropsvægt. En træning, der derfor er nem at bruge på nye eller eksisterende hold, fordi den hverken kræver udstyr eller redskaber.Funktionel Basis er målrettet nye instruktører, der gerne vil arbejde med funktionel træning.  

 Praktisk infoNiveau: Minimumsalder er 16 år.Kurset henvender sig til instruktører, der har en vis grundform og mindst et års undervisningserfaring.  


Kurset består af seks blokke, og varer i alt 6 timer ekskl. pauser:

Blok A -1,5 time
Introduktion og tankerne bag uddannelsen
Gennemgang af instruktørrollen
Første opvarmning

*Pause 15 min.

Blok B - 1 time
Anden opvarmning
Gennemgang af øvelser 1

Blok C - ½ time
Gennemgang af øvelser 2

*Frokostpause 30 min.

Blok D - ½ time
Gennemgang af øvelser 3

Blok E - ½ time
Gennemgang af øvelser 4

*Pause 15 min.

Blok F - 2 timer
Sammensætning af 5 min WOD i grupper
Undervisning af hinanden

Diverse og evaluering

*OBS: Pausens placering i programmet og fordelingen af timerne kan variere, da det afhænger af, hvornår det passer ind i den enkelte undervisers program. Men pause skal I nok få.

Anna B. Jacobsen