Fitness

FutureFitness - Inspirationsseminar i Vejen

På FutureFitness kan du deltage i fede workshops og få ny inspiration til nye fitnessaktiviteter.

FutureFitness er et event, der byder på nye fitnesstrends og sveddryppende workshops samt mulighed for at sparre og hygge med instruktører fra andre foreninger. Det er en weekend tætpakket med inspiration og nye trends.

Du kan blandt andet få ny inspiration til kongeløftene squat og dødløft, prøve arial yoga, få udvidet opvarmningsværktøjskassen, hoppe på cyklen til en time med ”coach by color”, blive inspireret til udendørs træning, prøve kræfter med det nye Tower Power samt blive inspireret til anderledes styrketræning på hold. 

FutureFitness holdes i Vejen Idrætscenter den sidste weekend i oktober. Eventet er målrettet instruktører og ledere/bestyrelsesmedlemmer i foreninger, der byder på fitness - både individuel træning i foreningsbaseret fitnesscenter og/eller holdtræning. De bedste undervisere er hyret til at give fitnessoplevelser af høj kvalitet, og alle sejl er sat til for at skabe en inspirerende weekend i fitnessens tegn! 

Det koster 1.698 kr. at deltage (ved medlemskab af både DGI og GymDanmark) og beløbet dækker workshops, foredrag, forplejning og overnatning.