Fitness

FutureFitness - Inspirationsseminar i Vejen

På FutureFitness kan du deltage i fede workshops og få ny inspiration til nye fitnessaktiviteter. Glæd dig til d. 26.-27 oktober 2019.

FutureFitness er et event, der byder på nye fitnesstrends og sveddryppende workshops samt mulighed for at sparre og hygge med instruktører fra andre foreninger.

FutureFitness holdes i Vejen Idrætscenter i weekenden den 26.-27. oktober 2019. Eventet er målrettet instruktører og ledere/bestyrelsesmedlemmer i foreninger, der byder på fitness - både individuel træning i foreningsbaseret fitnesscenter og/eller holdtræning. De bedste undervisere er hyret til at give fitnessoplevelser af høj kvalitet, og alle sejl er sat til for at skabe en inspirerende weekend i fitnessens tegn! 

Sidste års FutureFitness

På FutureFitness 2018 kunne du kan blandt andet prøve kræfter med kludetræning i nye klæ’r, dance fitness, Metcon, leg og styrke med kettlebells og cirkeltræning for seniorer.

Søndag var der wake-up træning med Kasper Henriksen og bagefter gav Umahro Cadogan opskriften på en sund livsstil med foredraget ”Kan man spise sig rask?”.

 

Se sidste års program