Fitness

Få inspiration under varmere himmelstrøg

Foreningsturen til La Santa er målrettet instruktører, der ønsker ny inspiration til fitnesstræningen. I 2022 bliver turen d. 23. september til 30. september.

 

Foreningsturen til Club La Santa er guf for alle instruktører, der brænder efter ny inspiration og mulighed for at dyrke interessen for fitness sammen med andre. Og så gør det jo heller ikke noget, at det foregår under varme himmelstrøg...

Den solrige inspirationstur på Lanzarote er en uge med fitness i alle afskygninger. Her er der masser af spændende og relevante workshops for fitnessinstruktører, der vil møde nogle af landets dygtigste undervisere og få nye redskaber til deres undervisning. 

Dette års La Santa-tur foregår den 23. september til den 30. september 2022. 

Tryk her for at tilmelde dig 

Turen er spækket med inspiration på godt 40 workshops inden for funktionel træning, individuel træning, koreografi, body & mind, foredrag og netværk.

Club La Santa er et paradis for alle, der elsker sport, og foruden de workshops, som er arrangeret, er der god mulighed for at nyde solen og stedets mange andre faciliteter sammen med instruktører fra foreninger fra hele landet. 

Turen er arrangeret af Bevæg dig for livet - Fitness i samarbejde med Club La Santa. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ruben Lundtoft, ruben.lundtoft@bevaegdigforlivet.dk