Fitness

Få inspiration under varmere himmelstrøg

Foreningsturen til La Santa er målrettet instruktører, der ønsker ny inspiration til fitnesstræningen. I 2020 bliver turen d. 25. september til 2. oktober.

>>> TILMELDINGEN ER ÅBEN

OBS! Corona-garanti: Club La Santa garanterer helt specifikt i forbindelse med Foreningsturen til La Santa, at deltagerne får refunderet deres penge, hvis turen bliver aflyst på grund af Corona. Tilmeldingsfristen er forlænget til slut juli.

Foreningsturen til Club La Santa er guf for alle instruktører, der brænder efter ny inspiration og mulighed for at dyrke interessen for fitness sammen med andre. Og så gør det jo heller ikke noget, at det foregår under varme himmelstrøg...

Den solrige inspirationstur på Lanzarote er en uge med fitness i alle afskygninger. Her er der masser af spændende og relevante workshops for fitnessinstruktører, der vil møde nogle af landets dygtigste undervisere og få nye redskaber til deres undervisning. 

Dette års La Santa-tur foregår den 25. september til den 2. oktober 2020. 

Turen er spækket med inspiration på godt 40 workshops inden for funktionel træning, individuel træning, koreografi, body & mind, foredrag og netværk, blandt andet:

Basis Kettlebell 

Stærk core og grusom mave 

Mobilitetstræning 

Fit efter fødslen

Fra rund ryg til sund ryg

Styrketræning til musik 

Stærkmandstræning

Alternative træningsmetoder til løberen 

Opvarmningsrutiner og lege 

Dødløft workshop

Træning for den travle

Pool Party 

Dans røven ud af bukserne 

Dance Aerobic

Puls og Styrke

Yoga-teknikker til et indadrettet fokus

Flow yoga med overaskende overgange

Happy hips 

Yoga Nidra over 2 dage

Motivation & livsstilsændringer 

Udvidet programlægning i styrketræning 

Kostmyter

.... og mange flere

>> SE HELE PROGRAMMET

Club La Santa er et paradis for alle, der elsker sport, og foruden de workshops, som er arrangeret, er der god mulighed for at nyde solen og stedets mange andre faciliteter sammen med instruktører fra foreninger fra hele landet. 

Turen er arrangeret af Bevæg dig for livet - Fitness i samarbejde med Club La Santa.