Fitness

Få inspiration under varmere himmelstrøg

Foreningsturen til La Santa er målrettet instruktører, der ønsker ny inspiration til fitnesstræningen. I 2024 bliver turen fredag d. 20. september til fredag 27. september.

 

Foreningsturen til Club La Santa er guf for alle instruktører, der brænder efter ny inspiration og mulighed for at dyrke interessen for fitness sammen med andre. Og så gør det jo heller ikke noget, at det foregår under varme himmelstrøg...

Den solrige inspirationstur på Lanzarote er en uge med fitness i alle afskygninger. Her er der masser af spændende og relevante workshops for fitnessinstruktører, der vil møde nogle af landets dygtigste undervisere og få nye redskaber til deres undervisning. 

Dette års La Santa-tur foregår den 20. september til den 27. september 2024. 

 

Program og tilmelding kan findes HER

 

Vi er så heldige, at vi i år har fået 5 super dygtige undervisere med på turen indenfor både individuel fitness, dans/koreografi, funktionel fitness, yoga/pilates/body & mind og Indoor Cycling. Men det stopper ikke der! Udover det imponerende undervisningsprogram tilbyder vi også en række nye og spændende fælles aktiviteter i løbet af ugen, som vil sætte gang i jeres adrenalinniveauer og skabe minder for livet.  

Glæd jer til en uge med undervisning, inspiration, nye venskaber og oplevelser af allerhøjeste karat.

Club La Santa er et paradis for alle, der elsker sport, og foruden de workshops, som er arrangeret, er der god mulighed for at nyde solen og stedets mange andre faciliteter sammen med instruktører fra foreninger fra hele landet. 

Turen er arrangeret af Bevæg dig for livet - Fitness i samarbejde med Club La Santa. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ruben Lundtoft, ruben.lundtoft@bevaegdigforlivet.dk