Springsikker

Springsikker: Certificering i springgymnastik for instruktører, foreninger og efterskoler

Springgymnastik udvikler sig hele tiden og udfordrer kravene til sikkerheden.

Derfor er DGI Gymnastik og GymDanmark sammen om at udvikle dansk springgymnastik og øge sikkerheden ude i foreningerne med konceptet Springsikker, som sørger for veluddannede instruktører og trygge rammer i foreningerne.  

Springsikker er: 

Sikkerheden i springgymnastik skal altid være første afsæt 

Alle starter med at lære at lave en kolbøtte, selvom det måske frister at hoppe direkte til trampet og forsøge sig med en salto eller en baglænder. Men sikkerheden er afgørende i springgymnastik - uanset, om du er instruktørforening eller efterskole.  

Springsikker er en uddannelse for dig, der beskæftiger dig med springgymnastik i en eller anden form - eller drømmer om at komme til det.  

Måske har du været træner eller hjælpetræner i mange år og ønsker at få et bedre greb om sikkerheden? Måske vil du gerne gøre dine første erfaringer som instruktør? 

Uddannelsen er bygget op i forskellige niveauer. Eneste krav er, at du er fyldt 14 år det år, hvor du starter med Springsikker Basis.

Springsikker Forening er et 360 graders tjek for dig, der er leder af en forening, og som ønsker hjælp til at tage et spring foran konkurrenterne med sikkerheden.