Gang

Gå forrest: Bliv Gå-vært!

Bliver du begejstret af at gå ture i det fri, og vil du elske at give noget af det videre til menneskene omkring dig? Bliv en del af et stærkt fællesskab, og vær med til at få flere danskere ud at gå.

Ønsker du at prøve dig selv af i en ny rolle, og er du tiltrukket af personlig udvikling og det at være en del af noget større? Så er rollen som Gå-vært måske lige noget for dig. 

En Gå-vært er ikke nødvendigvis én, der går super langt eller hurtigt. Det er nærmere en person, som har en god energi og evner at favne en masse forskellige mennesker.

Vi har i løbet af de seneste år afholdt en stribe inspirationsaftener i det meste af landet, hvor vi har lært deltagerne alt om rollen som Gå-vært, og hvordan man organiserer et fællesskab og let får flere med ud at gå.

Via dette link kan du tilmelde dig en af vores inspirationsaftener. Du er også velkommen til at kontakte Nina Christensen, på mail eller på mobiltelefon: 28 57 22 38, hvis du har spørgsmål eller andet.

Fakta om Gå-værter

Hvad er en Gå-vært?
En Gå-vært er en person, der arrangerer gåture i det nabolag, hun eller han bor i. Det er gratis at være med på turene. 

Hvad skal jeg kunne?
Du skal være en god vært for dem, der gerne vil gå sammen med dig, og så skal du have lyst til at arrangere ture for andre. Det kræver ikke, at du kan gå langt eller hurtigt.

Skal jeg gå flere gange om ugen?
Det er op til dig, hvor ofte du vil gå. Nogle går kun én gang om måneden, mens andre går flere gange om ugen. Du bestemmer selvfølgelig helt selv i dit fællesskab.

Får jeg løn?
At være Gå-vært er frivilligt arbejde, men du får kompetencer, nye venskaber og oplevelser gennem gå-netværket - og samarbejdet med Bevæg dig for livet. 

Hvad får jeg ud af det?
'Jeg får energien 10 gange igen', siger de værter, vi har talt med. Du vil opleve, at du ikke bliver træt, men tværtimod får fornyet energi og overskud i din hverdag. 

En ting er det fysiske aspekt, noget andet er, at du udvider dit netværk, forbedrer din søvn og bliver glad.