WE WALK

Om WE WALK

I uge 4 til 7 er der igen WE WALK, når foreninger, institutioner, virksomheder og private på stier og stræder i hele landet går sammen i små og store gangfællesskaber. I hele 2021 vil vi have fokus på strandoprydning. Så stempl ind i WE WALK giv dit bidrag til både fællesskabet og naturen.

Corona-update

På grund af de nuværende corona-restriktioner afvikler vi ikke WE WALK som normalt. Vi opfordrer ingen til at oprette gåture på WE WALK-kortet eller invitere andre med ud at gå på fælles ture. Vi håber til gengæld, at I alle sammen har mulighed for at komme ud at gå nogle gode ture med jer selv og jeres familie i denne tid.

WE WALK er en del af Danmark går sammen-kampagnen, hvor vi i uge 4-7 opfordrer alle danskere til at komme ud at gå. Vi vil på WE WALK's Facebookside komme med ugentlige udfordringer og inspiration til jeres gåture i disse uger Hvis I som forening, fællesskab eller privatpersoner skulle have lyst til at dele disse udfordringer i jeres lokalmiljø, vil vi sætte stor pris på det.

Derudover sætter vi som bekendt fokus på strandoprydning i hele 2021. Hvis du og din familie har lyst og tid til at samle skrald på en strand, vil vi meget gerne hjælpe med udstyr. I har samtidig mulighed for at deltage i vores strandoprydningskonkurrence med fine præmier. Læs mere her.

Vi håber, I alle får nogle gode gåture.

Mvh WE WALK-teamet.

WE WALK er for alle og går i al sin enkelthed ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen - med familien, naboen, kollegaerne eller kammeraterne. Store som små, unge som gamle kan være med, når alle inviteres ind i WE WALK-fællesskabet.

Hvorfor? Fordi det er sundt for kroppen. Fordi den friske luft er godt for sjælen. Og fordi det er pærelet, socialt og drønhyggeligt.

"Vi forsøger med WE WALK at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk," siger Thomas Lind, programleder for Bevæg dig for livet – Løb og gang, der står bag WE WALK.

Hele landet er med

Der vil løbende komme flere og flere gåture på landkortet, og snart er der arrangeret gåture i alle dele af landet.

"Det bliver super fedt igen at mærke, at folk bare vil det her! Glæden og stemningen spreder sig i hele landet. Alle kan jo være med. Det er bare på med et par fornuftige sko og så med ud at gå en tur," afslutter Thomas Lind.

Bliv en del af WE WALK

Vær med til at sprede den gode stemning, få frisk luft og motion! Du kan både vælge let at arrangere en gåtur, eller du kan deltage i en af de mange gåture i hele landet. Vi ses.