We walk

Om WE WALK

I uge 41 kulminerede kampagnen WE WALK, da foreninger, institutioner, virksomheder og private på stier og stræder landet over gik i små og store gangfællesskaber

WE WALK er for alle og går i al sin enkelthed ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen - med familien, naboen, kollegaerne eller kammeraterne. Store som små, unge som gamle kan være med, når alle inviteres ind i WE WALK-fællesskabet.

Hvorfor? Fordi det er sundt for kroppen. Fordi den friske luft er godt for sjælen. Fordi fællesskabet booster din mentale sundhed. Og fordi det er pærelet og drønhyggeligt.

"Vi forsøger med We Walk at få en masse mennesker ud af døren i hele landet. Der er så mange gode grunde til, at man skal gå. Det er bare sundt på alle måder – det holder kroppen og hjernen frisk," siger Thomas Lind, der er projektleder på We Walk.

Interessen har været stor

Der kom nye gåture på landkortet hver eneste dag, og tendensen rundt omkring i alle dele af landet var tydelig.

"Det var super fedt at mærke, at folk bare VILLE det her! Glæden og stemningen spredte sig i hele landet. Alle kunne jo være med. Det var bare på med et par fornuftige sko, og så var det ud at gå en tur," afslutter Thomas Lind.

Bliv en del af WE WALK

Vær med til at sprede den gode stemning, og få luft og motion! Igen i 2020 har du mulighed for at blive en del af WE WALK ved enten at arrangere en gå-tur eller deltage i en gå-tur. Vi melder ud, så snart det er besluttet, hvornår succesen med We Walk gentages i 2020.