WE WALK

Arranger en gåtur eller strandoprydningstur for andre i uge 4-7

Vi er glade for, at du overvejer at arrangere en gåtur eller strandoprydningstur til WE WALK! Det er super enkelt og alle kan være med. Turen skal finde sted i uge 4, 5, 6 eller 7.

Corona-update

På grund af de nuværende corona-restriktioner afvikler vi ikke WE WALK som normalt. Vi opfordrer ingen til at oprette gåture på WE WALK-kortet eller invitere andre med ud at gå på fælles ture. Vi håber til gengæld, at I alle sammen har mulighed for at komme ud at gå nogle gode ture med jer selv og jeres familie i denne tid.

WE WALK er en del af Danmark går sammen-kampagnen, hvor vi i uge 4-7 opfordrer alle danskere til at komme ud at gå. Vi vil på WE WALK's Facebookside komme med ugentlige udfordringer og inspiration til jeres gåture i disse uger Hvis I som forening, fællesskab eller privatpersoner skulle have lyst til at dele disse udfordringer i jeres lokalmiljø, vil vi sætte stor pris på det.

Derudover sætter vi som bekendt fokus på strandoprydning i hele 2021. Hvis du og din familie har lyst og tid til at samle skrald på en strand, vil vi meget gerne hjælpe med udstyr. I har samtidig mulighed for at deltage i vores strandoprydningskonkurrence med fine præmier. Læs mere her.

Vi håber, I alle får nogle gode gåture.

Mvh WE WALK-teamet.

Du bestemmer helt selv hvor i landet, hvor langt eller kort samt hvilken dag og hvad tid, din tur skal afvikles. Bare du er med. Vi tager imod nye ture i hele perioden, og du må gerne have flere ture med.

Når du arrangerer en gåtur, bidrager du til WE WALK og er med til at give en god oplevelse til andre mennesker. Tak for det

Opret let din gåtur ved at udfylde formularen her.

Nedenfor har vi lavet en guide, som skal hjælpe dig, der arrangerer en gåtur for første gang. 

1. Planlæg gåturen

Start med at planlægge din gåtur. Hav gerne følgende med i dine overvejelser: dato, tid, mødested, rute, distance.

2. Opret en Facebook-begivenhed

Opret evt. en Facebook-begivenhed til din gåtur. Nedenfor har vi lavet en guide, som viser hvordan. Dette er valgfrit, men gør markedsføringen af din tur meget nemmere. 

3. Udfyld formularen

Udfyld formularen her. Så kommer din gåtur med på danmarkskortet, hvor alle har mulighed for at finde den. Vi ønsker alle en fantastisk gåtur!

Spred budskabet

Når din gåtur er oprettet, er det tid til at fortælle andre om den, så vi kan få en masse mennesker med ud at gå. Inviter venner, klubmedlemmer, kollegaer, familie og hvem du ellers vil opfordre til at gå en tur på din rute.

Vi har samlet en række forskellige materialer, som du kan gøre brug af for at skabe synlighed omkring din gåtur. Du finder materialerne i listen herunder. 

WE WALK-ramme

Tilføj en WE WALK-ramme til dit Facebook-profilbillede, og vis dine venner, at du er den del af WE WALK. 

Mød andre WE WALK-arrangører

Tove fra Øster Løgum

Tove fra Øster Løgum

Jeanette fra Svenstrup

Jeanette fra Svenstrup

Helle fra Stenløse

Helle fra Stenløse