Nyheder

Sjove sommerlege for hele familien

Sommerferien er over os, og måske hænger børnene lige lovligt meget med næsen ned i skærmene. ’Bevæg dig for livet’ giver dig nogle simple og sjove sommerlege, som kan få hele familien op af solsengen.

TV-vært Sofie Østergaard præsenterer Bevæg dig for livets 15 sommerlege til inspiration for familien Danmark (foto: Jeppe Svendsen).

 

Hvad stiller man op, når børnene har ferie og har tendens til at sidde for meget i sofaen med næsen nede i skærmen?

Man inviterer dem ud til nogle sjove og simple lege for hele familien. I ’Bevæg dig for livet’ har man i samarbejde med tv-værten Sofie Østergaard lavet 15 små videoer, der viser simple og sjove lege, man kan lave både i haven, i parken, på campingpladsen og på stranden.

Og det giver god mening, at både børn og voksne aktiveres i sjove lege, siger programleder i ’Bevæg dig for livet’, Simon Larsen.

”Vi har alle sammen brug for at bevæge os – også i ferien, for ellers viser erfaringerne, at det kan være sværere at starte op igen, når hverdagen melder sig,” siger Simon Larsen og fortsætter:

”I Bevæg dig for livet arbejder vi med udgangspunkt i, at alt tæller. Man behøver ikke nødvendigvis løbe 10 km for at opnå en effekt, men nogle gode lege for hele familien eller et spil stangtennis eller kongespil er en rigtig fin måde at få pulsen lidt op og holde kroppen i gang.”

Du kan finde videoerne med sjove sommerlege lige her:
www.bevaegdigforlivet.dk/lege

 

Om Bevæg dig for livet
Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025. Det er målsætningen for den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie - en aftale, der går under navnet ’Bevæg dig for Livet’ og har som mål at sætte Danmark i bevægelse. Nordea-fonden og TrygFonden indgår i et tæt partnerskab med DIF og DGI om at realisere visionen.