Petanque

Hvad er Petanquesportens Dag

Petanquesportens Dag er en landsdækkende event, hvor petanqueklubber i hele landet viser klubben og Petanquesporten frem på bedste vis. Nogle byder på pølser og brød, andre på fællessang og sjove lege – og nogle spiller op til "nåleprøve" eller en ægte "dyst" på gruset. Mulighederne er uendelige, hvis bare man har det sjovt. Det er en dag, hvor klubben kan vise klublivet indefra - det herlige kammeratskab, snakken over kaffen, følelsen af at lave det perfekte kast der kommer helt ind til grisen, og så alt det andet fantastiske petanque kan byde på. 

Hvorfor skal jeres klub deltage? 

Fordi det er et attraktivt udstillingsvindue for nye medlemmer, og fordi det er en mulighed for at dele alt det, vi alle elsker ved sporten. Sagt med andre ord er det her, de lokale for alvor kan få en smagsprøve på alle de petanquelækkerier, som jeres klub kan diske op med.

Petanquesportens Dag adskiller sig fra et almindeligt Åbent Hus-arrangement ved, at DPF, DGI Petanque og alle de andre klubber landet over tilsammen promoverer dagen. 

Med Petanquesportens Dag får jeres klub:

Gør Petanquesportens Dag til en sikker vinder?

I bestemmer selv varigheden og omfanget af jeres arrangement, når bare I sikrer, at de fremmødte får en sikker, god og gratis Petanqueoplevelse.

Det vigtigste er, at gøre dagen til et arrangement, der videst muligt viser den sociale side af Petanquesporten.

Ingen gæster - ingen sjov! Derfor er det også afgørende, at I selv er med til at skabe opmærksomhed omkring arrangementet lokalt og bruger jeres netværk aktivt. En af anbefalingerne til Petanquesportens Dag 2023 er, at klubben selv tager imod tilmeldinger på forhånd, så det bliver lettere at håndtere fremmødet på dagen.