WE WALK

Vær med til strandoprydning i juli

Bestil en gratis strandoprydningspakke og vær med til at rydde de danske strande for affald hele juli.

Hold fast. Ikke mindre end 9.000 personer var med i We Walk Strandoprydningen i påsken, og du kan være med denne sommer. Bestil din strandoprydningspakke og vi sender en affaldspose, handsker og en lille snack gratis til dig – så er du med til at bidrage til det samlede regnskab af opsamlet strandaffald for hele året.

Deadlines for bestilling

Strandoprydningen foregår, når du har lyst hele juli måned. Bestil inden følgende datoer for at få din pakke tids nok til din strandtur

Fredag den 24. juni - modtag din pakke torsdag den 30. juni.

Søndag den 3. juli - modtag din pakke fredag den 8. juli.

Søndag den 10. juli - modtag din pakke fredag den 15. juli.

Søndag den 17. juli - modtag din pakke fredag den 22. juli. 

 

Bestil strandoprydningspakke

Tip os #wewalkstrandoprydning

Hvad skal jeg gøre med affaldet?

Havfaldsposerne smides i de affaldsspande, som står ude på stranden, da jeres affald også kan indeholde sand, som helst ikke må komme i jeres egen affaldsspande.

Sådan registrerer du din indsamling

Efter din tur kan du registrere din indsamling, så din tur også kommer på kortet - du deltager samtidig i lodtrækningen om 1.000 kr. til tøjmærket ELSK. Minimum 1% af deres omsætning går til miljøbeskyttelse.

>REGISTRER DIN INDSAMLING

Tusind TAK for indsatsen.

Havfaldsposer fra Havmiljøvogterne

Havmiljøvogterne har sponsoreret alle de havfaldsposer, vi har sendt ud med strandoprydningspakkerne. Havmiljøvogterne er frivillige, der hjælper Søværnet med at holde øje med vores havmiljø. Det gør de bl.a. ved at samle havfald på strandene og melde om olieforekomster på havet. Har du lyst til at blive Havmiljøvogter, så læs mere her.