WE WALK

Vær med til strandoprydning i efterårsferien

Bestil en gratis strandoprydningspakke og vær med til at rydde de danske strande for affald i efterårsferien.

OBS! Der kan ikke bestilles flere strandoprydningspakker

 

Hold fast. Ikke mindre end 20.000 personer har været med i We Walk Strandoprydningen i i 2022, og du kan være med, når vi afholder strandoprydning igen i efterårsferien. Bestil din strandoprydningspakke og vi sender en affaldspose, handsker og en lille snack gratis til dig – så er du med til at bidrage til det samlede regnskab af opsamlet strandaffald for hele året.

Tip os #wewalkstrandoprydning

Hvad skal jeg gøre med affaldet?

Havfaldsposerne smides i de affaldsspande, som står ude på stranden, da jeres affald også kan indeholde sand, som helst ikke må komme i jeres egen affaldsspande.

Sådan registrerer du din indsamling

Efter din tur kan du registrere din indsamling, så din tur også kommer på kortet - du deltager samtidig i lodtrækningen om 1.000 kr. til tøjmærket ELSK. Minimum 1% af deres omsætning går til miljøbeskyttelse.

>REGISTRER DIN INDSAMLING

Tusind TAK for indsatsen.

Havfaldsposer fra Havmiljøvogterne

Havmiljøvogterne har sponsoreret alle de havfaldsposer, vi har sendt ud med strandoprydningspakkerne. Havmiljøvogterne er frivillige, der hjælper Søværnet med at holde øje med vores havmiljø. Det gør de bl.a. ved at samle havfald på strandene og melde om olieforekomster på havet. Har du lyst til at blive Havmiljøvogter, så læs mere her.