WE WALK

Strandoprydning

Gør noget godt for andre, for dig selv og for miljøet. WE WALK har i 2021 fokus på strandoprydning, og vi opfordrer alle, som har lyst, til at tage på strandoprydningstur.

Vi bidrager med en strandoprydningspakke bestående af affaldsposer, lavet af genanvendt plast, handsker og chokolade til turen. Du bidrager til WE WALK's samlede regnskab af opsamlet strandaffald for hele året. TAK for det!

Bliv en del af WE WALK strandoprydning

  • Gå en tur på stranden og saml det affald op, som du støder på undervejs. 
  • Modtag en gratis strandoprydningspakke. Send en mailhvor du skriver din adresse, og hvor mange pakker du ønsker, så sender vi det afsted til dig.
  • Du må meget gerne dele billeder fra din tur på Facebook og Instagram med #wewalkstrandoprydning.

Efter turen skal havfaldsposerne smides i de affaldsspande, som står ude på stranden, da de kan indeholde en masse sand, som sidder fast i det affald, I finder. Dette sand må helst ikke komme med hjem i jeres egen skraldespand. I er naturligvis velkomne til at tage det med hjem og sortere, men det er hverken et krav fra os eller Miljøstyrelsen. Hovedsagen er, at affaldet bliver fjernet fra kysterne.

Registrer din strandoprydning

Når du har været på strandoprydningstur, så meld gerne ind til os, hvor mange poser affald du har samlet, og på hvilken strand du har gået. Så markerer vi det på et danmarkskort, så vi hele tiden kan følge med i, hvor der er blevet samlet affald. Vil du samtidig deltage i strandoprydningskonkurrencen, så udfyld også dine kontaktoplysninger.

I strandoprydningskonkurrencen har du mulighed for at vinde et skovbevis på 25 kvm dansk skov og et gavekort på 1000 kr. til ELSK, som hele familien kan få glæde af. Vi trækker 5 vindere i uge 8. 

Info om din strandoprydning

Kontaktoplysninger

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.