WE WALK

Gå med WE WALK

Mange danskere går allerede rigtig meget, og selvom vi, grundet corona, ikke kan gå sammen, vil vi alligevel invitere alle med i WE WALK-fællesskabet. Derfor vil du på siden her kunne finde inspiration til mere gang, sjov gang og sund gang. Vi ønsker jer alle god gålyst i uge 4, 5, 6 og 7, hvor vi er en del af kampagnen 'Danmark går sammen'.

Danmark går sammen

I 2021 søsætter DR, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI projektet ’Sammen i bevægelse’. Den første bølge af dette projekt er 'Danmark går sammen'En række store organisationer, der alle arbejder med gang-indsatser er derfor gået sammen for at skabe opmærksomhed på alle de vidunderlige gevinster, gåture byder på. 

Strandoprydning med WE WALK

Gør både noget godt for dig selv og for miljøet på en strandoprydningstur. I forbindelse med årets WE WALK-tema i 2021 vil vi gerne opfordre alle, som har lyst, til at tage på strandoprydningstur. Stempl ind i fællesskabet med #wewalkstrandoprydning. Læs mere her.

Ugentlige gå-udfordringer

På Facebooksiden vil vi hver uge, i løbet af kampagnen, dele en sjov gå-udfordring, som alle kan deltage i. Alt, du skal gøre for at deltage, er at dele dit resultat af udfordringen i kommentarfeltet på Facebook. Klik ind, vær med og bliv en del af WE WALK-fællesskabet.

Fysiske øvelser til gåturen

Har du mod på at give den lidt ekstra gas på gåturen. Så har vi i videoen her samlet 5 øvelser, som du kan kaste dig ud i. Alle kan være med, og det giver sved på panden.