Volleyball & Beachvolley

Volleyball & beachvolley

Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley har fokus på at få fleres øjne op for volleyball og beachvolley og opleve glæden og fællesskabet ved disse to spil. Dette sker gennem fire indsatser

Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley giver både interesserede og foreninger med volleyball eller beachvolley på programmet en række nye muligheder.

Fokusset på glæden ved de to spil og fællesskabet sker gennem disse indsatser:

1. Beachvolleyens Dag

Årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni 2019 – skyder Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley ind med et brag af en dag. Her står klubberne klar med solbriller, badetøj og beachvolleybolde, så alle danskere kan serve boldene over nettet og kaste sig i sandet.
> LÆS MERE OM BEACHVOLLEYENS DAG

2. Four-a-side Volley

Four-a-side Volley er navnet på et spritnyt spil for både begyndere og mere øvede i alderen 20-60. Med mere simple regler sikrer spillet, at begyndere kan spille side om side med mere rutinerede spillere – samtidig med at spilkvaliteten holdes høj, hver spiller får flere boldberøringer og duellerne bliver længere.
> LÆS MERE OM FOUR-A-SIDE VOLLEY

3. Volley Week

Volley Week er et åbent hus-arrangement i sidste uge af september, hvor klubberne åbner dørene for alle, så danskerne kan smashe gulvbrædderne til pindebrænde og prøve kræfter med fingerslag og baggerslag.
> LÆS OM VOLLEY WEEK 2018

4. Pop Up Volley

I parker og på strande ’popper’ der i løbet af sommerhalvåret et eller flere net op. Alle, der har lyst kan helt gratis komme forbi og spille med. 
> FÅ FAT I ET GRATIS POP UP VOLLEY-NET

Baggrund

Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolleyer et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden og ledes af en projektgruppe med repræsentanter fra Volleyball Danmark og DGI Volleyball.