Volleyball & Beachvolley

Vind præmier før, under og efter Beachvolleyens Dag

Du kan vinde præmier både før Beachvolleyens Dag, i forbindelse med selve dagen og efter dagen. Vind f.eks. 4 billetter til Beachvolley Camp på Kreta!

Lørdag d. 1. juni 2019 afholdes Beachvolleyens Dag. Vind præmier på tre forskellige måder.

FØR Beachvolleyens Dag - tilmeld dig et arrangement og vind landskampsbilletter
Alle, der er tilmeldt et arrangement til Beachvolleyens Dag, deltager i lodtrækningen om 4 fribilletter til landskampene for indendørslandsholdet, herrer, mod både
- Azerbaijan d. 2. juni
- Rumænien d. 12. juni

Find et arrangement i nærheden af dig og tilmeld dig arrangementet, så er du med i konkurrencen. Vinderen kontaktes personligt d. 31. maj 2019.

UNDER Beachvolleyens Dag - fotokonkurrence
På selve Beachvolleyens Dag har du mulighed for at deltage i konkurrencen om mange fede præmier. Hovedpræmien er 4 billetter til Beachvolley Camp på Kreta i 2019 eller 2020.

Del dit bedste billede fra Beachvolleyens Dag på Facebook eller Instagram og brug #beachvolleyensdag19. De 10 bedste billeder udvælges af Bevæg dig for livet og sættes til afstemning på Facebook. Billedet med flest stemmer, vinder 1.-præmien. Billedet med næstflest stemmer, vinder 2.-præmien osv.

1.-præmie: 4 stk. billetter til Lyø Beachvolley Camp på Kreta juli 2019 eller 2020* (værdi 7600 kr.)

2.-præmie
: 1 stk. gavekort til Mikasa (værdi 2000 kr.)

3.-præmie
: 1 stk. beachvolleybold Mikasa Beach Champ VLS300 (værdi 500 kr.)

4.-præmie
: 1 stk. Mikasa T-shirt, herre el. dame (værdi 250 kr.)

5.-præmie: 
1. stk. Mikasa Tank Top, herre el. dame (værdi 200 kr.)

Vinderne findes, når afstemningen slutter mandag d. 17. juni 2019.

EFTER Beachvolleyens Dag - stem på dit yndlingsbillede fra Beachvolleyens Dag
Bevæg dig for livet udvælger de 10 bedste billeder fra fotokonkurrencen. Ved at afgive din stemme på Facebook på dit yndlingsbillede, deltager du i lodtrækningen, hvor 5 personer hver vinder en beachvolleybold 'Mikasa Marta Menegatti'.

Du stemmer på Facebook ved at kommentere på dit yndlingsbillede: 'Beachvolleyens Dag er for nice, efterfulgt af nummeret på dit yndlingsbillede'. Eksempel: 'Beachvolleyens Dag er for nice, nr. 7'. 

Konkurrencebetingelser
Ved at dele dit billede fra Beachvolleyens Dag på Facebook eller Instagram og bruger #beachvolleyensdag19 deltager du i Bevæg dig for livets konkurrence. Herved giver du samtidig Volleyball Danmark og DGI Volleyball lov til at bruge billedet i alle sammenhænge, både internt og eksternt uden omkostninger.

Kun et billede pr. person kan bruges i konkurrencen. Bruger samme person flere billeder i konkurrencen, udelukkes vedkommende helt fra konkurrencen.

*Vær opmærksom på at 1.-præmien i fotokonkurrencen dækker over betaling for selve Beachvolley Camp-deltagelsen på Kreta. Dvs. flybilletter og overnatning er ikke inkluderet i præmien.