Volleyball & Beachvolley

Bliv pilotklub i Four-a-side Volley

Kom med fra start: Let indgangen for nye medlemmer eller giv tidligere volleyballspillere et succesfuldt comeback med Four-a-side Volley.

Vi kender alle situationen, hvor en ny person skal prøve kræfter med volleyball i klubben: Puha, den nye trækker godt nok niveauet ned, og bolden falder konstant til jorden. Det er hverken en sjov oplevelse for den nye eller for de mere rutinerede spillere. Tænk hvis bare den nye kunne spille med, uden at spillet hele tiden gik i stå? – NU er løsningen her: Four-a-side Volley!

Din klub kan netop nu være med på et spritnyt spil, som både henvender sig til nye spillere og mere rutinerede spillere og sørger for, at disse kan spille side om side. Four-a-side Volley er fire-mod-fire-spil uden dommer. Det er udviklet til 30+’erne, men der er fart over feltet uanset alder.

> MERE OM FOUR-A-SIDE VOLLEY

Bliv pilotklub nu

Vil din klub med på Four-a-side Volley-bølgen, så kontakt din lokale ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’-konsulent. I vil herefter blive tilbudt en inspirationsaften i Four-a-side Volley i jeres hal.

Sådan kommer din klub i gang med Four-a-side Volley

Det er let at komme i gang med Four-a-side Volley
Som Four-a-side Volley-pilotklub indgår din klub i et forløb, hvor I får støtte fra den lokale volleyballkonsulent til at udvikle jeres model for Four-a-side Volley.

Klubben indgår i et landsdækkende fællesskab, hvor I bl.a. får muligheden for at komme til stævner og præge udviklingen af Four-a-side Volley.

Pilotklubberne vil også bidrage til evalueringen af det nye Four-a-side Volley-spil, så alle de gode idéer til det nye spil bliver delt.

Bliv pilotklub – og få en gratis inspirationsaften
Kontakt din lokale volleyballkonsulent og hør mere om at blive pilotklub i Four-a-side Volley. Vi starter helt gratis med at give din klub en inspirationsaften.

Læs vejledningen til hvordan din klub kommer i gang
I vejledningen gives der tips og tricks til, hvordan din klub nemt starter træningstilbudet om Four-a-side Volley op.
> Vejledning til et suverænt træningstilbud i din klub