Tennis

Tennissportens Dag 2018 var en stor succes

Rekordmange tennisklubber, eller rettere 251 af slagsen, åbnede dørene for tennisinteresserede i alle aldre og på alle niveauer.

Ca. 8.300 deltog i tennisklubberne rundt om i landet, og godt halvdelen var nye ansigter. Det resulterede i, at mere end 2.000 meldte sig ind i en klub på baggrund af dagen.

Vi håber, at endnu flere klubber og deltagere er klar igen, når Tennissportens Dag afholdes lørdag d. 4. maj 2019. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Lørdag d. 5. maj 2018 inviterede tennisklubber landet over for tredje gang til Tennissportens Dag under DTF og DGI's fælles visionssamarbejde ’Bevæg dig for livet - Tennis’.
90% af de deltagende tennisklubber kan klart anbefale Tennissportens Dag til andre klubber!

Faktisk gik det så godt i år, at man kan sige, at vi druknede i solskin og succes.

Citat: Ole Teit Jacobsen, bestyrelsesmedlem Amager Lawn Tennis (6. maj 2018)

Det var gratis at deltage, og klubberne stod klar med udstyr, så både børn og voksne kunne prøve kræfter med tennisspillet. Nogle klubber tilbød desuden forskellige muligheder for tennis, med alt fra street tennis på små baner til FitnessTennis eller pop up-tennis på baner, der var opsat til lejligheden. 

Der var god stemning og aktivitet på banerne, samt opvisningskamp mellem Aabenraas borgmester og viceborgmester, og de kunne stadig smile efter kampen.

Citat: Kim Knudsen, bestyrelsesmedlem Løjt IF Tennis (7. maj 2018)

Generelt var det virkelig en fremragende dag på grus og kunstgræs rundt om i landet. Det viser tilbagemeldinger fra en lang række klubber.

Vejen Tennisklub har haft over 20 besøgende, hvilket svarer til næsten 50% af klubbens medlemstal.

Citat: Pelle Lindahl, formand Vejen Tennisklub (5. maj 2018)

Fantastisk dag! Antallet på 50-60 nye besøgende overgik langt vores forventninger.

Citat: Kenneth Jensen, bestyrelsesmedlem Fruens Bøge Tennisklub (5. maj 2018)

De mange positive tilbagemeldinger fra alle kroge af tennisdanmark kan forhåbentlig omsættes til nye medlemmer i klubberne.

Det flotte resultat kan kun lade sig gøre takket være det store engangement, der lægges for dagen af ildsjæle, frivillige og tennisentusiaster i klubberne. Når så stor en del at landets klubber støtter op om denne fælles indsats, viser det, at Tennissportens Dag virker.

Citat: Lorenz Sønderby, visionsprojektleder, Bevæg dig for livet - Tennis (7. maj 2018)

DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund ønsker at sige tak til alle, som har været med til at arrangere Tennissportens Dag, og ser frem til endnu en stor tennisdag igen lørdag d. 4. maj 2019!

Er du interesseret i at høre mere om Tennissportens Dag, så tag fat i din lokale tenniskonsulent eller Bevæg dig for livet - Tennis.