Svømning

Danmark Svømmer - Virtuelt

Hvor langt kan du svømme på en sæson? Find ud af det, mens du svømmer sammen med resten af Danmark!

Vi inviterer dig og alle andre svømmeglade mennesker til Danmark Svømmer. En on-line svømmeliga i åbent vand, hvor alle kan være med. Og der er ingen begrænsning på antallet af pladser.

Danmark Svømmer forløber fra den 3. maj til den 30. september 2021. og du tilmelder dig LIGE HER!

Når du først har registreret din deltagelse, kan du efterfølgende registrere, hvor langt du har svømmet, hver gang du har været i vandet. Når ligaen slutter ultimo september, afgøres det, hvilken klub eller hvilket svømmefællesskab der har svømmet længst i sommeren 2021.

Hvordan gør jeg?

For at registrere din tilbagelagte svømmedistance for hver gang, kan du fx gøre følgende:

  • Svøm på en fast forankret åbent vand bane, hvor du kender afstanden mellem bøjerne.
  • Registrer din distance med Strava eller Garmin Connect
  • Opmål din distance på Google Maps efter endt svømmetur

Vi har tillid til hinanden. Der er ingen kontrol med registrerede distancer.

Hold eller individuelt?

Når du tilmelder dig Danmark Svømmer gør du det som enkeltperson, men du bliver bedt om at angive navnet på din klub eller det svømmefællesska du normalt svømmer sammen med. Har du angivet et klub-/fællesskabsnavn, vil de meter du tilbagelægger automatisk tælle med i den samlede opgørelse for klubben/fællesskabet. Har du ikke angivet et tilhørsforhold opgøres dit metertal individuelt.

For både hold og individuelle deltagere vil den samlede svømmede distance blive fremhævet på et Danmarkskort, så du kan følge med i, hvor langt du/holdet ville være nået, hvis du/I var på vej rundt om Danmark.

Der samles løbende et leaderboard for både hold og individuelle. For hold vil det ligeledes blive opgjort, hvor lang en distance det enkelte medlem på holdet har tilbagelagt i gennemsnit.

#speedosonly liga

Som noget nyt vil der i år etableres en #speedosonly liga. Ligaen kører i sommermånederne fra 1. juni til 31. august.

Alle der deltager i Danmark Svømmer kan også deltage i denne liga, hvor man – som med Danmark Svømmer, kan registrere hvor mange meter man svømmer UDEN VÅDDRAGT. #speedospnly ligaen er et ekstra tilbud – ikke et krav.

Man er velkommen til at registrere alle svømmede meter under Danmark Svømmer. Deltager man i #speedosonly ligaen, kan man ydermere registrere alle meter svømmet uden våddragt, for dermed direkte at se, hvor mange meter man svømmer i badebuks / badedragt i løbet af sommeren. Ligaen tæller ikke med i Danmark Svømmer resultatet, derfor er det vigtigt at du også registrere dine svømmede meter der!

#speedosonly ligaen er en person-liga, man deltager derfor som individuel person og resultatet opgøres pr. svømmer.