Svømning

Hvad drømmer I om?

Bevæg dig for livet er en invitation til fællesskab, motivation og nye idéer til at dyrke idræt og motion. Hvis I VIL udvikling - så KAN vi gøre det sammen.

Bevæg dig for livet – Svømning vil gerne invitere til ny bevægelse, nye fællesskaber og nye aktiviteter i din svømmeklub eller ved dit lokale ”vandhul”, havnebad eller strand. Vi vil sammen med jer afprøve jeres drømme om nye idéer og væksttiltag, der kan bevæge endnu flere i jeres svømmeklub.

Det handler om at hjælpe jer til at realisere idéer med gennemslagskraft. Svømmeklubber overalt i Danmark skal gøre en forskel. Vi skal være spydspids for en sundhedsrevolution, og vi skal have op imod 12.500 flere aktive voksne svømmere på landsplan.

Meget har allerede været prøvet, derfor er det nu tid at fokusere på innovation. Kun på ved at tænke nyt og anderledes kan vi løse vores fælles udfordringer.

Jeres tiltag og idéer skal kunne hvile i sig selv efter en opstartsperiode. Lang levetid er vigtigt for kontinuitet og vedholdende vækst. Det er også et plus, hvis netop jeres idé er så god, at andre også kan bruge den.