Svømning

8 fleksible og velafprøvede koncepter

Bevæg dig for livet - Svømning målretter indsatsen mod svømmeklubber, hvor foreningsledere og instruktører har mod og lyst til at udvikle sig. Der er mange indgange til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med den voksne målgruppe.

1. Voksne i vand

Voksne i Vand er et udviklingsforløb, hvor din forening arbejder målrettet med at skabe kvalitet i undervisningen og at tiltrække og fastholde voksne medlemmer.

> MERE OM VOKSNE I VAND

2. Aqua+ Crawlfit

Aqua+ Crawlfit består af en række træningsprogrammer, på tre forskellige niveauer målrettet voksne, der gerne vil lære at svømme crawl.

> FÅ AQUA+ CRAWLFIT I DIN SVØMMEKLUB

> GÅ TIL AQUA+ CRAWLFIT SITE

3. Start2crawl

Start2crawl er et kursus, der klæder klubbens instruktører på til at undervise voksne svømmere i crawl.

> MERE OM START2CRAWL

4. You Turn

You Turn er et livsstilsforløb med fokus på sund livsstil, kost og motion med det formål at skabe en varig livsstilsændring for voksne.

> MERE OM YOU TURN

5. Åbent vand events

Åbent vand events forløber fra maj til september, hvor udøverne har mulighed for at afprøve forskellige distancer og sværhedsgrader – fra 200 meter for begyndere til 10.000 meter for øvede åbent vand-svømmere.

> MERE OM ÅBENT VAND EVENTS

6. Træningsforløb i åbent vand

Din forening kan vælge at tilbyde fast holdtræning i åbent vand én eller flere gange om ugen eller planlægge korte, intensive forløb. Hør mere hos vores konsulenter.

> MERE OM TRÆNINGSFORLØB I ÅBENT VAND

7. Sikkerhed i åbent vand

Vores kursusforløb med fokus på sikkerhed i åbent vand inkluderer blandt andet ’Red din makker’ kursus og ’Åbent vand underviserprøve’.

> MERE OM RED DIN MAKKER

> MERE OM ÅBENT VAND UNDERVISERPRØVE

8 Åbent hus events - Swim Week & Open Water Week

Swim Week og Open Water Week er et landsdækkende kom-og-prøv-arrangement.

> MERE OM SWIM WEEK

> MERE OM OPEN WATER WEEK