Springsikker

Sådan bliver din gymnastikefterskole en Springsikker Efterskole

Klar til at give sikkerheden på din skole det ultimative løft? Læs hvordan jeres efterskole bliver certificeret i springgymnastik og tager et hop foran konkurrenterne!

Hvor er det fantastisk, at du læser disse linjer. Det betyder nemlig, at du er interesseret i, at jeres efterskole også skal være en af Danmarks mest sikre inden for springgymnastik. 

Og hvad så nu? 

Næste trin er, at kontakte en af vores konsulenter. Her får du oplyst datoerne for de næste fælles Kick Off møder for nye foreninger og efterskoler, eller I kan aftale et besøg hos dig. I kan sagtens gå i gang med en certificeringsproces, uden at deltage i Kick Off møde.
 
Kick Off mødet bliver gennemført af eksperter i Springsikker og konsulenter fra både DGI Gymnastik og GymDanmark og er målrettet både trænere og ledere i foreningen. 

360 graders eftersyn 

På Kick Off mødet får efterskolen tilknyttet en foreningskonsulent, som vil være sparringspartner gennem hele processen.

Herefter skal I i gang med at foretage et 360 graders eftersyn af springundervisningen. Eftersynet fokuserer på disse fem kvalitetsparametre: 

  • Ansvar og opgaver hos skolen
  • Kompetencer hos gymnastiklærerne
  • Redskaber, faciliteter og fysiske rammer
  • Engagement i springtræningen 
  • Sikkerhed i springtræningen

Eftersynet resulterer i, at I i fællesskab bliver i stand til at formulere, hvordan efterskolen får kvalitet i udviklingen og sikkerheden i springtræningen. Konsulenten hjælper jer naturligvis i gang og står til rådighed med gode råd i processen. 

Attraktivt kvalitetsmærke til markedsføring af efterskolen

Når processen er gennemført er det tid til at ansøge om den endelige godkendelse som Springsikker Efterskole.

En godkendelse giver ret til at anvende kvalitetsmærket Springsikker Efterskole i markedsføring overfor kommende elever lige som efterskolen også bliver profileret på sitet her.

Godkendelsen gælder for tre år. Herefter skal foreningen ansøge om at blive godkendt igen.

Hvad koster det at blive Springsikker Efterskole?

Prisen på en certificering af efterskolen er kr. 5.000,- (ekskl. deltagelse i Kick Off møde).  

Beløbet betales i 2 rater:

  1. rate (kr. 2.500,-) betales ved opstart
  2. rate (kr. 2.500,-) betales ved certificering