Springsikker – Basis

Hvornår:
15. sep kl. 09:00 - 16. sep 2018 kl. 19:00
Hvor:
Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500, Holstebro, Danmark
Hvem:
Trænere fra 14 - 99 år.
Begynder, Letøvede
Nr.
201850550057

– VELKOMSTINFO SENDES UD 10/9 –Formål: 

Det primære formål er at øge sikkerheden i springgymnastikken. Dette sker via Springsikker-uddannelsen med certificering af instruktører og Springsikker – Basis er fundamentet for uddannelsenHensigt:  

Hensigten er at højne det sikkerhedsmæssige aspekt i forbindelse med indlæring og udførelse af spring på måttebane og i trampet (minitrampolin). Dette opnås ved at bibringe kursisten forståelse for færdigheder i relevant teori, metodik og specifikke modtagesituationer. Kurset afsluttes med en teoretisk og en praktisk prøve.Målgruppe: 

Uddannelsen er for trænere og hjælpetrænere, som arbejder med børne- eller juniorhold, hvor størstedelen af gymnasterne arbejder med enkeltstående spring. 

Du skal være fyldt 14 år på uddannelsestidspunktet, men derudover kræver vi som udgangspunkt ikke nogen forudsætninger for at deltage på Springsikker – Basis. Lidt erfaring som instruktør eller gymnast er dog altid en fordel.Indhold 

Du kan forvente at cirka 2/3 af uddannelsen omhandler sikkerhed og modtagning samt metodik og opbygning af spring. Den sidste 1/3 er teori.Teori og praksis:  

·Der lægges vægt på at kursisten er en aktiv del af kurset og ”mærker” på egen krop 

·
Der vil være sammenhæng mellem teori og praksis. Dvs. teori i praksis. Dette understøttes af gode eksempler, opgaveløsning samt refleksion.Certificering: 

·Multiple choice prøve (konkrete spørgsmål til læst teori)·Metodikprøve (instruktørens planlægning af træning – metodiske overvejelser)Praktisk prøve – Fokus på modtagningSe detaljeret beskrivelse af uddannelsen her: Beskrivelse  Vigtigt! 

Det er vigtigt du læser materialet grundigt igennem inden du møder på kurset!
 

Materialet finder du her:  HENT KURSUSMATERIALE 

Opfølgning på teorien bliver med praksis eksempler. Der vil yderligere være mulighed for at stille spørgsmål til det læste materiale.Medbring:
  • Papir og skriveredskaber

  • Teorimateriale

  • Træningstøj

  • Om muligt - bærbar PC med net adgangVejledende program


Program følger

Vigtigt!

Det er vigtigt du læser materialet grundigt igennem inden du møder på kurset!
Materialet finder du her: http://www.springsikker.dk/?show=fyt&menu=aaj
Opfølgning på teorien bliver med praksis eksempler. Der vil yderligere være mulighed for at stille spørgsmål til det læste materiale.

Medbring:

  • Papir og skriveredskaber
  • Teorimateriale
  • Træningstøj
  • Om muligt - bærbar PC med net adgang