HKH Kronprinsen møder danskerne i løbesko d. 10. juni til Royal Run 19

Du er inviteret, når Kronprinsen fortsætter succesen fra 2018.

Royal Run 2018 var for Kronprinsen en drøm, der gik i opfyldelse, og derfor vil Kronprinsen gentage succesen. Denne gang ikke for at fejre fødselsdag, men for endnu en gang at møde danskerne i øjenhøjde og genskabe idrætsfællesskabet og den fantastiske stemning.

Royal Run er andet og mere end et løb, og du er inviteret, når Kronprinsen åbner dagen med at løbe One Mile i Aarhus. Kronprinsessen bakker op om løbet ved at løbe 5 km i Aalborg, og Kronprinsen slutter dagen med at løbe 10 km i København/Frederiksberg.    

Vi har lyttet til alle jer, der gerne vil gentage Royal Run. I gjorde Kronprinsens drøm virkelig, og derfor er der nu mulighed for endnu engang at snøre kondiskoene og løbe samme dag som Kronprinsen. Tag del i festen d. 10. juni alene eller sammen med din nabo, dine venner, kollegaer eller familie, og bliv en del af fællesskabet. 

Bornholm

Ud over arrangementerne i de tre største byer er det også muligt at deltage i Royal Run på Bornholm – her er der dog ikke royalt besøg, men det bliver festen ikke mindre af.

Royal Run-ugen

Royal Run-stemningen opbygges i hele Danmark i ugen op til pinse, hvor alle danskere har mulighed for at lave Royal Run-arrangementer, for eksempel i en virksomhed, en institution, på en villavej, en skole, et plejehjem, blandt en gruppe venner osv. Få mere info

Færøerne

Kronprinsen skyder Royal Run-ugen i gang på Færøerne d. 1. juni, hvor der vil blive afholdt et Royal Run med mulighed for at deltage i one mile eller i 10 km. 

Plads til alle

I Royal Run er der plads til alle, og det er muligt både at løbe og gå på henholdsvis one mile (1,6 km) og 10 km. I Aalborg og Aarhus og på Bornholm er det desuden muligt at vælge 5 km-distance. I Royal Run er der ikke nødvendigvis fokus på at komme hurtigst i mål. Det overordnede sigte er i stedet, at flest muligt deltager i idrætsfællesskabet i sit eget tempo og med sin egen individuelle målsætning. Kørestole, barnevogne og klapvogne er derfor også velkomne på ruterne. Det er nemlig ikke sluttiden, der er afgørende. Det afgørende er, at vi alle sammen kommer med ud på gaderne og skaber en folkefest sammen med Kronprinsen.

I Royal Run er de små sejre mindst lige så meget værd som de store.

  • Måske er du vant til at gå, men vil jagte en målsætning om at gennemføre 1,6 km i løb
  • Måske er du vant til at løbe og vil gerne slå din rekord på 10 kilometer
  • Måske er du inaktiv og har brug for et lille skub til at komme i gang
  • Måske har du travlt i hverdagen og ser Royal Run som en mulighed for kvalitetstid med familien
  • Måske er du handicappet og vil deltage i idrætsfællesskabet på lige fod med alle andre
  • Måske er du i forvejen aktiv i idrætsfællesskab og vil støtte op om endnu en løbefest
  • Måske er du ramt af ensomhed og øjner det sociale samvær i idrætsfællesskabet

Deltagere med alle typer handicap er velkomne og deltager på lige fod med alle andre. Mere info om para-tilmelding

 

Info om Royal Run

Få meget mere at vide om denne fantastiske begivenhed på Royal Runs egen hjemmeside. Der kan du også se priser og tilmelde dig.