Kom godt i gang

Motion er ikke kun løb, holdsport og fitness! Få inspiration til, hvordan du kan få mere motion i din hverdag på en sjov og anderledes måde – alene eller sammen med en veninde.

KOM MED PÅ EN GOD GÅTUR

Alle, der har lyst til at gå sammen med andre, kan møde op. Det er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Vi går i helt almindeligt gå-tempo, og sportstøj er ikke nødvendigt. Der er plads til alle, så kom alene eller tag en ven under armen.

> FIND EN GÅTUR I DIN - ELLER EN NÆRLIGGENDE KOMMUNE

FÅ MERE UD AF DIN GÅTUR

Det er små ændringer, der skal til, hvis du vil optimere din gåtur. Her får du 5 tips til mere udbytte af dine gåture.

> SE TIPS

TAG EN VEN ELLER DIN FAMILIE MED PÅ EVENTYR

'Find vej i Danmark' er en forenklet udgave af orienteringsløb. Giv dig selv og dine venner eller familie en sjov udfordring og lær at finde vej i naturen.

> GÅ TIL 'FIND VEJ I DANMARK'

BRUG FOR ET LILLE SKUB?

Fitness i en forening er nemt og fleksibelt. At du tilmelder dig et hold kan være afgørende for, om du faktisk kommer ud af døren. Find en forening med fitness i dit lokalområde.

> FIND EN FORENING MED FITNESS

HAR DU HOLDT EN LÆNGERE PAUSE MED TRÆNINGEN?

Hvis du synes, det er på tide at komme i gang igen, så har du her nogle forslag til, hvordan det kan ske - uanset om du er til holdsport, som involverer en bold, eller om du hellere vil træne for dig selv eller med en kammerat.

> KOM I GANG MED TRÆNINGEN IGEN

FIND EN IDRÆT, SOM PASSER TIL DIG I DIT LOKALOMRÅDE

Har du altid drømt om at gå til håndbold, tennis eller havkajak? Find ud af om der er en forening i dit nærområde, der tilbyder netop det, du søger.

> FIND IDRÆT