Er du til individuel træning – alene eller sammen med en kammerat?

Her er en liste med vores individuelle træningsforslag. Find noget der passer til dig!

GRATIS APP MED TRÆNINGSPROGRAMMER TIL ALLE

Hent vores gratis app og få en lang række gratis og fleksible træningsprogrammer, som du kan lave hvor og hvornår det passer dig. Der er programmer til alle - uanset dit niveau. Det spiller altså ingen rolle, om du er i god eller i dårlig form.

> HENT VORES TRÆN SELV APP

FIND ET GÅ- ELLER LØBEFÆLLESSKAB

Frem mod Royal Run 2019 vil du kunne finde en lang række uforpligtende (og ofte gratis) træningsforløb, som tilbyder løb og gang til alle niveauer - fra nybegynderen til dem, der gerne vil forbedre deres 10 km. Du behøver ikke skulle til Royal Run for at være med på holdene.

> FIND ET TILBUD LIGE HER

SVØM DIG I FORM PÅ 12 UGER

Få et træningsprogram med VoresPuls: Du får en mail hver uge med en træningsplan, du kan følge. Efter 12 uger har du forbedret din stil, teknik og udholdenhed i vandet.

> LÆS MERE HER

FIND EN FORENING MED FITNESS

På kortet kan du danne dig et overblik over foreninger med fitness i hele landet. Vi tilbyder god og fleksibel træning.

> FIND EN FORENING MED FITNESS

TRÆNING PÅ TO HJUL

Er du til lange ture på landevejen eller intensive ture i kuperet terræn på en mountainbike? Vi har inspiration og tips til dig - uanset om du er til landevejscykling eller mountainbike.

> VÆLG MOTIONFORM OG FIND INSPIRATION

TRÆNING I DET FRI

Er du vild med at komme udenfor, når du skal træne? Så får du her en lang række idéer til motion i naturen: Løb, cykling, cross-fit, gåture og meget andet.

> GÅ PÅ OPDAGELSE HER

PRØV KRÆFTER MED TRÆNING PÅ VANDET

Kom til Havnens Dag 2019 – lørdag den 25. maj. Her har du mulighed for at få en smagsprøve på aktiviteterne ved og på vandet. Du kan også udforske og opleve de mange aktiviteter og stærke fællesskaber, som havne og klubber over hele landet byder på.

> SE HER HVILKEN HAVN DU SKAL TAGE TIL 

IDRÆT MED ANDRE PSYKISK SÅRBARE

Idræt for Sindet-foreninger er idrætsforeninger for og af mennesker med psykiske vanskeligheder som fx angst, depression eller skizofreni. Her er mulighed for at dyrke idræt sammen med andre i samme situation, hvor fællesskabet og idrætten er tilpasset, så du får den bedst mulige oplevelse.

> MERE OM IDRÆT FOR SINDET FORENINGER