Er du til individuel træning – alene eller sammen med en kammerat?

Så får du her en liste med vores individuelle træningsforslag. Måske er der også noget, der passer til dig!

TRÆN SELV MED ONLINE ØVELSER

Træn Selv er træning, hvor som helst, når som helst – og uden udstyr. Det er til dig, der har en travl hverdag, og som har brug for fleksibel træning.

> FIND DIT TRÆNINGSPROGRAM HER

MANDFOLK PÅ MTB

Vejer du lidt mere end gennemsnittet, og vil du gerne i gang med at motionere og være en del af et fællesskab, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig! 

> LÆS MERE OM TILBUDDET

VORESPULS.DK

Er du vild med at komme udenfor, når du skal træne? Så får du her en lang række idéer til motion i naturen: Løb, cykling, cross-fit, gåture og meget andet.

> GÅ PÅ OPDAGELSE HER

KØR LØB MED RIDERS

'Bevæg dig for livet - RIDERS' giver dig muligheden for at deltage i cykelløb alene og alligevel være en del af et hyggeligt, uforpligtende og hjælpsomt fællesskab. Kig ind i vores Facebookgruppe og se hvor vi kører.

> MERE OM RIDERS 

LØB MED RUNNERS

RUNNERS er for dig, der godt kan lide at løbe i et fællesskab, hvor det gode humør er vigtigere end tiden, du kommer i mål i. RUNNERS giver dig muligheden for at følges ad til løbet - uanset om du møder op alene, med en makker eller en klub. Kig ind i vores Facebookgruppe og se, hvor vi løber.

> MERE OM RUNNERS

 

PRØV KRÆFTER MED KANO, KAJAK ELLER SUP

En tur på vandet i kano eller kajak byder på spændende oplevelser i naturen, god motion under åben himmel og et åndehul fra hverdagens travlhed.

> BLIV KLOGERE PÅ KANO, KAJAK OG SUP

KOM UD I NATUREN

I naturen er der næsten uendeligt mange muligheder for at bevæge sig i både højt og lavt tempo. Find ud af, hvordan du kan bruge naturen til aktivitet og oplevelser.

> SE LISTE OVER DE MANGE FRILUFTSFORENINGER