Tips og inspiration

Brug for inspiration til at komme i gang? Se, hvad andre har gjort

Far og sønner kom tættere sammen i kano

Under en fjeldvandring tilbage i 1988 foreslog en arbejdskammerat Jesper Michelsen fra Holbæk at sejle med på en kanotur i Sverige.

Træningsmakkere: Sofaen blev udskiftet med fitness

94-årige Anna Højer Petersen og 77-årige Grethe Christiansen er træningsmakkere. De træner sammen i fitnesscentret to gange om ugen. ”Det er meget bedre end at sidde hjemme i sofaen”, lyder det fra de energiske seniorer.

Fedt at træne i en forening

18-årige Mikkel Kønigsfeldt styrketræner i et fitnesscenter lige som så mange andre unge. For ham er det vigtigt, at han træner et hyggeligt sted, hvor han kender mange, og hvor der er gode faciliteter.

Alder er ingen hindring for at ro kajak

Kajakroning kender ingen alder. Det kan 69-årige Svend Munk Pedersen i Mellerup skrive under på. For 10 år siden satte han sig for første gang i en havkajak.

Når børnene kan komme med til håndboldfitness, bliver der tid til træning

Stine Thaisen går til håndboldfitness, mens børnene leger i hallen. På den måde holder hun fast i sin gamle sport trods skader og en travl hverdag.

Seniorgymnastik styrker hele kroppen og afhjælper ensomhed

Som senior kan du nyde godt af motion generelt og særligt gymnastik. Uanset om du har været inaktiv, kan du forbedre både fysisk og mentalt helbred.

Træningen gør mig glad

Josephine Jensen træner i det fri to gange om ugen. ”Tiden flyver afsted, og jeg giver mig mere, end når jeg træner i fitnesscentret”, lyder det fra den unge kvinde.