Bliv RUNNERS Vært

Brænder du for at gøre en forskel i lokalmiljøet, og trives du i naturen og med mennesker generelt? Så skal du da være RUNNERS Vært!

Vi klæder dig på, så du i løbet af kort tid kan blive vært for dit eget løbefællesskab. Kom med til en inspirationsaften og bliv klogere på, hvordan du nemt og hurtigt kan blive et sundt og socialt samlingspunkt lige netop der, hvor du bor.

Du får personlige kompetencer, praktiske øvelser og hjælp til følgende:

• Værtsrollen: Hvordan er man egentligt ’vært’, og hvilke greb kan du benytte?
• Øvelser: Konkrete tips til opvarmning og små lege, der kan gøre løbeturene sjovere.
• Praktisk hjælp til opbygningen af dine løbeture
• Organisering af løbefællesskabet (praktisk hjælp til opbygning af eksempelvis Facebook-gruppe. Vi gør det sammen, hvis du medbringer en bærbar computer eller Ipad)

At være RUNNERS Vært er frivilligt arbejde, men kompetencerne og oplevelserne er bestemt det hele værd. Det koster 125 kr. for hele inspirations-aftenen, og med i prisen er sandwich og vand til alle deltagerne. Derudover får du endda også noget lækkert løbetøj (til en værdi af 720 kr.), så du er klar til at komme ud på stierne.

Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål så tag endeligt fat i projektleder Henrik Mikkelsen på henrik.mikkelsen@bevaegdigforlivet.dk eller på mobiltelefon: 24 77 44 16.