Kano, Kajak og SUP

Bliv vært under ’Danmark Padler’

Det landsdækkende event Danmark Padler vender tilbage og løber af stablen fra 21.-29. maj 2022. Tilmeld jeres klub og vær med, når klubber og fællesskaber landet over giver danskerne mulighed for at komme og prøve kajak, kano og SUP.

Danmark Padler er et landsdækkende event, som for første gang blev afviklet i 2021. 50 arrangementer over hele landet blev det til, og nu er målet klart: Endnu flere klubber og fællesskaber skal være med til eventen den 21.-29. maj 2022.

Danskerne skal i løbet af en uge mærke, hvorfor kajak, kano og SUP er en skøn aktivitet, som rigtig mange mennesker elsker. Samtidig skal ugen sætte spot på de skønne fællesskaber, der er rundt i hele Danmark – og det er her, at jeres klub kommer ind i billedet.

Hvordan bliver eventen i 2022?

I år bliver eventen afviklet fra 21.-29. maj – altså væsentlig tidligere end sidste år. Det gør vi, for at jeres klub har mulighed for at arrangere et efterfølgende introforløb – og der stadig er en god del af sæsonen tilbage på vandet, hvor de, der har fået mod på mere, kan fortsætte i klubben.

Under Danmark Padler vil der være to typer arrangementer

 1. Kom og prøv - for begyndere:
  Jeres klub afholder et eller flere ’kom og prøv arrangementer’ for folk, som vil prøve kajak, kano eller SUP for første gang. Som klub bestemmer I selv hvilken dag og hvilket tidspunkt, I ønsker at afholde jeres arrangement(er) mellem den 21. og 29. maj.

 2. Klubevents– for nuværende og tidligere medlemmer
  Lav et arrangement i klubben, hvor I først tager en tur på vandet, og efterfølgende får en bid mad eller lignende i klubhuset - altså I afvikler et socialt arrangement. Selvfølgelig skal de nuværende medlemmer inviteres med – men det vil også være oplagt, at I skriver direkte til jeres tidligere medlemmer, der af den ene eller anden grund ikke er medlem mere, og inviterer dem med til arrangementet, så de forhåbentlig kan starte op igen.

Hvorfor skal jeres klub være en del af Danmark Padler?

 • Hvorfor skal I være med?

  • I får mulighed for at vise jeres klub eller fællesskab frem i lokalområdet

  • I får potentielt flere medlemmer i klubben eller fællesskabet

  • I får kampagnemateriale, som I kan bruge lokalt

  • Vi markedsfører ’Danmark Padler’ ugen i hele landet

  • Vi viser jeres arrangement på vores oversigtskort sammen med alle de øvrige arrangementer landet over

 • Hvad får I hjælp til?

  • I bliver en del af den landsdækkende markedsføring af Danmark Padler

  • I får gode råd til at afvikle det gode arrangement

  • I får en markedsføringspakke, som I kan bruge til jeres lokale markedsføring

  • I kan ansøge om et muligt tilskud på op til 3000 kr. til efterfølgende introforløb for nye roere