Kano og kajak

Hvad er Danmark Padler?

Danmark Padler er en landsdækkende event fra 4.-12. september, hvor klubber, padlefællesskaber, instruktører og kommercielle udbydere sætter spot på padleaktiviteter på vandet.

Vi vil i løbet af en uge vise, hvorfor kajak, SUP og kano er en idræt, som vi elsker at dyrke og samtidig sætte spot på de skønne fællesskaber rundt i hele Danmark – både i og udenfor klubberne. 

Hvorfor laver vi ”Danmark Padler”?

I Danmark Padler har vi en ambition om, at vi vil skabe så meget aktivitet på vandet som muligt i løbet af én uge – både for nybegyndere og rutinerede. Vi vil vise, hvor skønt det er at sidde i kajakken og kanoen eller stå på padleboardet, og at alle kan være med. Ugen skal give en øget fokus på bevægelse og motion i vores skønne natur, klubber og fællesskaber, og hvorfor det at padle på vandet er helt unikt.

Der vil i løbet af ugen være aktiviteter for begynderen, der ikke har prøvet kano, kajak eller SUP før, og for de mere erfarne.

KOM OG PRØV - FOR BEGYNDERE

Har du lyst til at prøve kræfter med enten kano, kajak eller SUP? Foreninger fra hele Danmark stiller udstyr og instruktører til rådighed, så du - også som helt ny - får en sikker første tur på vandet. Det er helt gratis at deltage til kom-og-prøv.

> FIND ET ARRANGEMENT FOR BEGYNDERE HER 

EN TUR PÅ VANDET FOR DEN ERFARNE ROER

Hvis du er erfaren på vandet, kan du tilmelde dig en fælles tur et sted i Danmark sammen med andre erfarne roere. Rutinerede turledere og instruktører står for turene. Målet er at se, om vi i fællesskab kan ro hele vejen rundt om jorden i perioden (set ud fra antal kilometer, der bliver roet tilsammen). 

> Find en tur for den erfarne her

Klubaktiviteter for nuværende - og tidligere - medlemmer

I løbet af ugen er det selvfølgelig også oplagt for jeres klub at lave aktiviteter for jeres nuværende - og måske også tidligere - medlemmer.