Motion i naturen

Elsker du at bruge naturen som ramme til aktivitet og bevægelse? Her er nogle bud på aktiviteter, du kan kaste dig over.

TOUR FOR ALLE

Sommeren har stået i cyklingens tegn, og hvis du har fået lyst til at cykle i et fællesskab, så kan du her finde info om begynder-hold, træningstider og andre spændende aktiviteter i en cykelklub eller et organiseret cykelfællesskab nær dig. 

> FIND ET FÆLLESSKAB NÆR DIG

KOM MED UD AT GÅ

Kom med vores Gå-værter ud at gå i et gratis gå-fællesskab lige, hvor du bor. Hvis du kan li’ at gå ture og måske savner nogle at gå sammen med, eller hvis du mangler den sidste motivation til at komme ud af døren, så kig med her.

> FIND ET FÆLLESSKAB HER

PRØV AT SVØMME I DET FRI

I Danmark er du aldrig langt fra vandet, så går du med en drøm om at springe ud som åbent vand-svømmer, har du masser af muligheder for at udleve den. Men ingen bør svømme alene, så kig med her og find et åbent vand fællesskab nær dig. 

> VI SVØMMER SAMMEN

KOM MED I ET LØBEFÆLLESSKAB

Kender du det med, at du lige mangler den sidste motivation for at komme ud af døren? Og er det vigtigere for dig at hygge dig end at slå dine personlige fart-rekorder gang på gang? Så kig med her og find et gratis løbefællesskab tæt på dig.

> FIND ET FÆLLESSKAB

TAG PÅ CYKELTUR

På cykel kommer man hurtigt længere omkring end til fods, og der er uanede muligheder for både actionprægede og mere rolige, familievenlige oplevelser på den tohjulede i naturen.

> FRILUFTSRÅDET GUIDER DIG TIL DE BEDSTE TURE PÅ CYKEL OG MTB

SJOV MOTION I DET FRI

'Find vej i Danmark' er en forenklet udgave af orienteringsløb - en slags skattejagt, der bringer dig gennem skoven, parken eller byen på jagt efter poster. Prøv det med familien og få en anderledes gåtur sammen.

> FIND VEJ I DANMARK

TAG PÅ VANDRETUR

På vandreture i naturen kommer du vidt omkring i naturens fjerne kroge, og du vil opleve landskaber, som ikke er tilgængelig på anden vis. Her finder du guides til landets bedste vandreruter, som byder på alt fra snoede markveje, kuperet terræn, historie og kystnær natur.

> FRILUFTSRÅDET GUIDER DIG TIL DE BEDSTE VANDRERUTER

TRÆNING I DET FRI

Er du vild med at komme udenfor, når du skal træne? På vorespuls.dk får du en lang række idéer til motion i naturen: Løb, cykling, cross-fit, gåture og meget andet.

> GÅ PÅ OPDAGELSE PÅ VORESPULS.DK

MOUNTAINBIKE

Mountainbike er perfekt til dig, der gerne vil på opdagelse i skoven og gerne vil være sund. På MTB kan du træne din teknik og styrke din udholdenhed gennem det varierede terræn. Cykling er perfekt, hvis du lider af mindre skavanker og har brug for at skåne dele af kroppen. Men pas på – det er vanedannende!

> LÆS MERE OM MOUNTAINBIKE

MANDFOLK PÅ MTB

Vejer du lidt mere end gennemsnittet, og vil du i gang med at motionere og være en del af et stærkt fællesskab, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig.

> MERE OM MANDFOLK PÅ MTB