Bliv instruktør i Håndboldfitness

Uddannelsen kræver ingen forudsætninger - så længe du har lysten til at blive Håndboldfitness-instruktør!

Er du allerede spiller på et Håndboldfitness-hold, eller ønsker du at være inspirator for andre glade motionister i din klub, så er et instruktørkursus noget for dig. Du kan deltage i kurserne uden særlige håndbold- eller træningsforudsætninger, da du får en grundig introduktion til principperne i en god, sjov og effektiv Håndboldfitness-træning. 

Du har mulighed for at deltage på to forskellige kurser:

Intro - Kursus 1 er for dig, der ønsker at få principperne for Håndboldfitness helt ind under huden. 

Inspiration - Kursus 2 er for dig, der allerede er en garvet Håndboldfitness-spiller og/eller -instruktør.

Læs mere om de to kurser nedenfor.

Introduktion til Håndboldfitness - Kursus 1

På kursus 1 bliver du introduceret til konceptet Håndboldfitness, som består af en kort gennemgang af principperne for en god og effektiv træning, der kombinerer håndbold på små baner med puls- og styrketræning.

Efterfølgende tager vi materialerne med i hallen, hvor vi skal afprøve flere træningsformer, og hvordan en træning kan organiseres forskelligt. Kursisterne bliver sat i spil både som instruktører og som aktive deltagere. Vi lover sved på panden og smil på læben.

Kurset afsluttes med inspiration til rekruttering af nye spillere til Håndboldfitness, hvor vi vil kigge på brug af lokale medier, klubbens nuværende medlemmer som ambassadører og de gode opslag på sociale medier.

Pris: 300 kr., som inkluderer et let måltid.

Varighed: 3-4 timer

Hvem kan deltage?: Kurset er til personer, der gerne vil have Håndboldfitness ind under huden. Det kan være en foreningsleder, der ønsker at opstarte Håndboldfitness, en nuværende udøver, der har instruktørdrømme, eller en forælder, som har mod på at starte tilbuddet op.

Det kræver ikke særlig viden eller en håndboldkarriere at deltage – alle kan blive Håndboldfitness-instruktør.

Inspiration til Håndboldfitness - Kursus 2

På kursus 2 får du nye værktøjer og træningsformer til en sjov og hård træning med Håndboldfitness. Vi vil primært fokusere på alternative måder at organisere træningen på, nye håndboldspil og kommunikation til og rekruttering af forskellige målgrupper - eksempelvis forældre eller pensionister. 

Efterfølgende tager vi materialerne med i hallen, hvor vi skal afprøve flere træningsformer, og hvordan en træning kan organiseres forskelligt. Kursisterne bliver sat i spil både som instruktører og som aktive deltagere. Vi lover sved på panden og smil på læben.

Kurset afsluttes med rundbordssamtale, hvor deltagerne kommer på banen med deres gode eksempler på vellykkede træningsformer og gode aktiviteter, der er med til at motivere medlemmerne til at forsætte med Håndboldfitness.

Pris: 300 kr., som inkluderer et let måltid.

Varighed: 2-3 timer

Hvem kan deltage?: Kurset er til personer, der gerne vil have ny inspiration til Håndboldfitness-træningen. Man behøver ikke at have deltaget på Intro - Kursus 1, men det er en fordel, hvis man allerede er instruktør eller spiller Håndboldfitness. Det kræver ikke særlig viden eller en håndboldkarriere at deltage – alle kan blive Håndboldfitness-instruktør.