Meld din klub klar til Håndboldens Dag

Lørdag den 5. januar 2019 kan din klub være med til premieren på Håndboldens Dag. Tilmeld klubben herunder.

Lørdag den 5. januar 2019 kommer hele Danmark til at syde af håndbold - lige op til VM for herrer på hjemmebane. Alle håndboldklubber har mulighed for ganske gratis at være med på den nationale åbent hus-dag for hele familien, Håndboldens Dag. Reserver hallen et par timer eller mere med det samme.

Deltagende klubber får bl.a. adgang til inspirations- og markedsføringsmateriale på nettet. Hvis I skynder jeg med tilmeldingen, kan I også få fingrene i et attraktivt trykt materiale (først-til-mølle).

Fokus på familier
Håndboldens Dag vil have særligt fokus på familier. Det betyder samtidig, at din klub gerne skulle stå klar med attraktive aktiviteter for både store og små efter 5. januar. Til de voksne kan det eksempelvis være Håndboldfitness eller Five-a-side Håndbold.

 

Meld klubben klar til Håndboldens Dag

Velkommen til Håndboldens Dag-tilmeldingen

Ved at udfylde denne formular melder du din klub klar til at afholde et åbent hus-arrangement på Håndboldens Dag den 5. januar 2019. Materialer er gratis - til gengæld er aftalen bindende. Klubben bliver dog faktureret for fragtomkostninger, hvis I bestiller trykt materiale. Som kontaktperson giver du samtykke til at modtage e-mails med vigtig information og inspiration op til Håndboldens Dag samt i forbindelse med evalueringen umiddelbart efter dagen. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med DHF’s persondatapolitik og DGI's privatlivspolitik.

Foreningsnavn
Foreningens kontaktperson
Kontaktpersons e-mailadresse
Telefonnummer
I hvilket tidsrum på dagen foregår jeres arrangement?
Hvor finder jeres arrangement sted?
De vigtigste kanaler
Hvilke motionstilbud til voksne tilbyder I umiddelbart efter dagen (fx Five-a-side Håndbold, Håndboldfitness, familiebold og lign.)?
Har du kommentarer eller ønsker?