Håndbold

Eftertilmelding til Håndboldens Dag 2020

Tilmeld din klub gratis her – og bliv en del af håndboldens store åbent hus-dag den 11. januar 2020.

Din klub kan melde sig klar til dansk håndbolds store udstillingsvindue, Håndboldens Dag. Dagen havde premiere i 2019 med 144 arrangementer med i alt 11.600 deltagere.

Tilmeldingsfristen var den 15. september, men vi har bestilt lidt ekstra materialer, så der er plads til ca. 20 eftertilmeldinger. 

Nye Håndboldens Dag-klubber får en gul Five-a-side-håndbold med i arrangørpakken. 

Tilmeld klubben ved at udfylde formularen herunder. I får masser af inspiration og markedsføringsmateriale både fysisk og på nettet, men arrangementet er jeres eget, og I bestemmer selv tidsrammen og indholdet. I kan også tilmelde jer seminaret 'Få Håndboldens Dag ud over rampen', der finder steder otte steder i landet i oktober.

Meld klubben klar til Håndboldens Dag

Velkommen til Håndboldens Dag-tilmeldingen

Ved at udfylde denne formular melder du din klub klar til at afholde et åbent hus-arrangement på Håndboldens Dag den 11. januar 2020. Materialer er gratis for håndboldklubber - til gengæld er aftalen bindende. Dog kan klubben melde fra frem til den 15. september 2019. Ved senere framelding eller ikke afholdt arrangement faktureres klubben for arrangørpakken (kr. 2.000). Som kontaktperson giver du samtykke til at modtage e-mails med vigtig information og inspiration op til Håndboldens Dag samt i forbindelse med evalueringen umiddelbart efter dagen. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med DHF’s persondatapolitik og DGI's privatlivspolitik.

Foreningsnavn
Foreningens kontaktperson
Kontaktpersons e-mailadresse
Telefonnummer

Forsendelsesadresse

Skriv adressen, som I gerne vil have sendt materialerne til. I modtager dem i oktober.

Svaret på de næste to spørgsmål om tid og sted kommer til at fremgå på et danmarkskort med alle arrangementer. Hvis I ikke kender tidspunktet endnu, så send det til bsh@bevaegdigforlivet.dk, når det er på plads.

I hvilket tidsrum på dagen foregår jeres arrangement?
Hvor finder jeres arrangement sted?
Fordeling af t-shirt-størrelser (syv stk.: XS, S, M, L, XL, XXL)
De vigtigste kanaler
Hvilke motionstilbud til voksne forventer I at tilbyde umiddelbart efter dagen (fx Five-a-side Håndbold, Håndboldfitness, forældrebold og lign.)?

Bestil gule Five-a-side-bolde

Hvis I har brug for ekstra gule bolde til Five-a-side Håndbold, Håndboldens Dag, Håndboldfitness eller alm. træning, kan I bestille dem her. Klubben faktureres for boldene. Boldene sendes ultimo august 2019.

Har du kommentarer eller ønsker?

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.