Håndbold

Tilmelding til Håndboldens Dag 2021

Tilmeld din klub gratis her – og bliv en del af håndboldens store åbent hus-dag den 9. januar 2021.

Din klub kan melde sig klar til dansk håndbolds store udstillingsvindue, Håndboldens Dag. Dagen havde premiere i 2019 med 144 arrangementer med i alt 11.600 deltagere. I 2020 havde var 170 arrangementer med i alt 16.600 deltagere, og vi håber at slå vores egen rekord i 2021. 

I kan tilmelde jer allerede nu! Det er ganske gratis, og I kan tilmelde jer helt frem til 5. november 2020.

Nye Håndboldens Dag-klubber får en gul Five-a-side-håndbold med i arrangørpakken. 

Tilmeld klubben ved at udfylde formularen herunder. I får masser af inspiration og markedsføringsmateriale både fysisk og på nettet, men arrangementet er jeres eget, og I bestemmer selv tidsrammen og indholdet.

Meld klubben klar til Håndboldens Dag

Velkommen til Håndboldens Dag-tilmeldingen

Ved at udfylde denne formular melder du din klub klar til at afholde et åbent hus-arrangement på Håndboldens Dag den 9. januar 2021. Materialer er gratis for håndboldklubber - til gengæld er aftalen bindende. Dog kan klubben melde fra frem til den 5. november 2020. Ved senere framelding eller ikke afholdt arrangement faktureres klubben for arrangørpakken (kr. 2.000). Som kontaktperson giver du samtykke til at modtage e-mails med vigtig information og inspiration op til Håndboldens Dag samt i forbindelse med evalueringen umiddelbart efter dagen. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med DHF’s persondatapolitik og DGI's privatlivspolitik.

Foreningsnavn
Foreningens kontaktperson
Kontaktpersons e-mailadresse
Telefonnummer

Bestil gule Five-a-side-bolde

Hvis I har brug for ekstra gule bolde til Five-a-side Håndbold, Håndboldens Dag, Håndboldfitness eller alm. træning, kan I bestille dem her. Klubben faktureres for boldene.

Forsendelsesadresse

Hvor skal vi sende boldene til?

Har du kommentarer eller ønsker?

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.