Håndbold

Kom i gang med at spille Five-a-side Håndbold

Vi hjælper jer i gang så I kan få sjovt motion med Håndboldbolden i centrum

Som Five-a-side Håndbold hold indgår din klub i et forløb, hvor I får støtte fra den lokale håndboldkonsulent til at udvikle netop jeres model for Five-a-side Håndbold. Klubben indgår i et landsdækkende fællesskab, hvor I bl.a. får muligheden for at komme til stævner og deltage i inspirationskurser.

Five-a-side Håndbold klubber vil også kunne bidrage til udviklingen af det nye Five-a-side Håndbold-spil, så alle de gode ideer til det nye spil bliver delt. 


Opstart Five-a-side Håndbold  - og få en gratis inspirationsaften

Når du udfylder formularen herunder, bliver din klub automatisk tilbudt en inspirationsaften i Five-a-side Håndbold i jeres hal. Vi sender jer straks et inspirations materiale samt nogle Five-a-side Håndbold plakater alt sammen helt gratis.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale håndboldkonsulent og høre mere om hvordan I kommer i gang med Five-a-side Håndbold.

 

Vi har oplevet en vild efterspørgsel efter Five-a-side Håndbolde og vi har igen bolde på lager. Bestil boldene sammen med opstartstid buddet herunder.  

Start Five-a-side Håndbold op

Et Five-a-side Håndbold klubforløb er gratis.

Leveringsaftale

Bevæg dig for livet Håndbold sender dine oplysninger videre til LOT group APS / GOALCHA shop der udsender Five-a-side Håndboldene samt sender jer en faktura. Bevæg dig for livet Håndbold har ikke noget med salget at gøre, udover vi videre formidler jeres oplysninger. Ved reklamationer eller kvalitetssikring skal I kontakte Ole Bruun Andersen, shop@goalcha.de eller på telefon 28553020

3500 kr. for 20 bolde inkl. moms + forsendelse
Foreningsnavn
Foreningens kreds/distrikt/region
Kontaktoplysninger på tovholder
E-mail-adresse
Telefonnummer
E-mail (udfyldes kun ved køb af bolde)
Gentag e-mail

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.