Håndbold

Bestil træningsmaterialer

Køb Five-a-side Håndbolde her!

Corona-Nyt: Den gule bold er god til udendørstræning, da man ikke behøver harpiks men stadig får fornemmelsen af en "rigtig læderbold".

Den 2. marts 2021 har vi 285 bolde tilbage, så det er kun muligt at bestille max 10 bolde pr. bestilling og så længe lager haves.

For bestilling af træningskort og bolde skal nedenstående formular udfyldes. Så snart vi har modtaget jeres bestilling sender vi ordren afsted til jer, så I kan komme i gang med at spille Five-a-side.

Five-a-side bolde

Bolden til Five-a-side Håndbold er særligt udviklet til spillet. Den er blød, men med et fast greb og en unik overflade.

Fakta om bolden: 

  • Er gul og vejer 300 gram
  • Har en omkreds på 54 cm (lidt over damestørrelse)
  • Har overflade i læder
  • Er udviklet i samarbejde med Select/Goalcha

Prisen er 200 kr. pr. bold. Prisen er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

 

Træningskort

Five-a-side træningskortene består af 28 kort med inspiration til opvarmning, øvelser og forskellige spilvarianter, så I nemt kan sammensætte en sjov og inspirerende træning. Træningskortene leveres i A5 og er samlet med en ring i hjørnet, som kan åbnes. På den måde kan man tage hele sættet med i hallen, eller kun de kort som skal bruges til dagens træning.

Prisen er 125 kr pr. sæt. Prisen er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

Bestil Five-a-side Håndbolde og inspirationskort

Hvis boldene allerede er udleveret af DGI- eller DHF-konsulent, skrives konsulentens navn her:

Leveringsaftale - for boldbestilling

Bevæg dig for livet Håndbold sender dine oplysninger videre til LOT group APS / GOALCHA shop der udsender Five-a-side Håndboldene samt sender jer en faktura. Bevæg dig for livet Håndbold har ikke noget med salget at gøre, udover vi videre formidler jeres oplysninger. Ved reklamationer eller kvalitetssikring skal I kontakte Ole Bruun Andersen, shop@goalcha.de eller på telefon 28553020

Foreningens navn (Ingen forkortelser)
E-mail - fakturaen bliver sendt til
E-mail - Fakturaen bliver sendt til
Telefonnummer

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.