Håndbold

Five-a-side Håndbold eller Håndboldfitness?

Til Comeback Cup vælger I, om I vil spille Five-a-side Håndbold eller Håndboldfitness. Alle kan være med, når vi spiller, uanset niveau og om det er Håndboldfitness eller Five-a-side Håndbold.

Sådan spiller vi: Håndboldfitness

Til Comeback Cup afvikles Håndboldfitness som en række sjove og forhåbentlig inspirerende træninger med andre håndboldfitnesshold. I er garanteret 3 x 1 times træning i løbet af stævnet.

Hvert Håndboldfitnesshold står for en times træning, hvor to andre Håndboldfitnesshold også deltager. Så find jeres 2-3 bedste øvelser frem, læg op til en sjov og inspirerende time, hvor der også er masser af plads til småspil, og få det sjovt med en masse andre Håndboldfitnessspillere.

Et eksempel på en træning kunne være:
- Opvarming 15 minutter
- Styrkeøvelser/skadesforebyggende øvelser 20 minutter
- Spil 25 minutter
Ovenstående er blot et eksempel – det er helt op til jer, hvad I synes er sjovest, og hvordan I vil planlægge jeres træning. I kan finde en masse inspiration her.
Som bonus får I også to andre Håndboldfitnessholds bedste øvelser med hjem til jeres egen træning.
Vi garanterer fed træning, god stemning og selvfølgelig god planlægning med indlagte pauser, hvor der er mulighed for at prøve sideaktiviteterne og hygge med de øvrige hold.

Sådan spiller vi: Five-a-side Håndbold

Til Comeback Cup afvikles Five-a-side Håndbold som en turnering. Alle Five-a-side hold får minimum fem kampe, og vi bestræber os på at afvikle kampene gruppevis. Derved får holdene en samlet pause mellem kampene, hvor der er tid til fælles aktiviteter og hygge. Der spilles både inden- og udendørs.

Vi har lavet tre rækker, I kan vælge at stille op i:

  • Topform (mixhold): For jer, der er vant til at spille Five-a-side og bare vil give den max gas
  • Kageform(mixhold): For jer, der er nye til Five-a-side, men stadigvæk vil give den max gas
  • Flotform(kvindehold): For jer, der vil stille med et rent kvindehold og give den max gas.

Vi vil gøre vores bedste for, at I kommer til at spille mod mange forskellige hold. Selvom vi spiller som en turnering, vil der ikke blive kåret en samlet vinder. Vi er her for at have det sjovt!

I Five-a-side Håndbold er der ikke en dommer, men en spilvejleder til hver kamp. Find regelsættet for Five-a-side Håndbold her. Der er kun 10 regler.