Håndbold

Comeback Cup 2020 - AFLYST

Grundet omstændighederne omkring Covid-19 har vi desværre set os nødsaget til at aflyse Comeback Cup.

 

Gør comeback til fællesskab, overnatning på luftmadrasser, hæs stemme, ømme stænger og masser af hygge og grin i weekenden den 13.-14. juni 2020. Og har du aldrig været til håndboldstævne eller spillet håndbold før, er du stadig velkommen!

Comeback Cup er ikke et traditionelt håndboldstævne – det er meget federe! Vi spiller nemlig Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness, og stævnet er derfor skræddersyet til voksne motionshåndboldspillere over 30 år. Vi har sammensat et program, hvor der bliver mulighed for at udfolde sig både på og udenfor banen.

Vi håber på at samle motionshåndboldspillere fra hele landet, der sammen skal afslutte sæsonen på bedste vis med masser af håndbold og et brag af en fest lørdag aften!

Stævnet afvikles i Vejen Idrætscenter og vil foregå både indendørs og udendørs. Til stævnet har vi plads til 36 Five-a-side-hold (af 5-9 spillere) og 18 Håndboldfitness-hold (af 5-7 spillere).

Der vil være mulighed for overnatning på den velkendte luftmadras i jeres eget klasselokale på skolen lige ved siden af Vejen Idrætscenter. Der er også mulighed for selv at sørge for overnatning på Sportshotel Vejen eller Danhostel Sport. Læs mere her.

 

FIVE-A-SIDE HÅNDBOLD ELLER HÅNDBOLDFITNESS 

Til Comeback Cup vælger I, om I vil spille Five-a-side Håndbold eller Håndboldfitness. Alle kan være med, når vi spiller, uanset niveau og om det er Håndboldfitness eller Five-a-side Håndbold.
Læs mere om de to muligheder her

SIDEAKTIVITETER

Comeback Cup er ikke kun et comeback til håndboldbanen. Det er også comeback til hygge, fællesskab, selvforkælelse og meget mere.
Der vil derfor til stævnet være gratis adgang til svømmehallen inklusive SPA-området, og der vil også være mulighed for at prøve saunagus med en ægte gusmester.
Derudover kan I prøve kræfter med floorball på den udendørs bane, yoga, teambuilding og padel.
Tilmelding til sideaktiviteterne sker på stævnekontoret ved ankomst til stævnet.

FORPLEJNING

Cafeen i Vejen Idrætscenter er åbent under hele arrangementet. Det er ikke tilladt at foretage gruppeforplejning, herunder at medbringe egne mad og drikkevarer i Vejen Idrætscenter, på skolerne samt på Sportshotel Vejen.

PROGRAM

Lørdag den 13. juni:

10.00 – 11.30: Ankomst og indlogering
11.30 – Evt. frokost (hvis tilkøbt)
12.00 – Forventet stævnestart
15.00 – Eftermiddagskaffe med kage og frugt
19.00 – To-retters middag i Troldesalen på Sportshotel Vejen
21.00 – Fest i Troldesalen på Sportshotel Vejen
02.00 – Godnat og tak for i dag.

Søndag den 14. juni:

07.00 – 09.00: Morgenmad
08.00 – Stævnestart
12.00 – To-go-sandwich (hvis tilkøbt)
13.00 – Forventet afslutning og på gensyn.