Gang

Gå forrest: Bliv gå-vært!

Bliver du begejstret af at gå ture i det fri, og vil du elske at give noget af det videre til menneskene omkring dig? Bliv en del af et stærkt fællesskab, og vær med til at få flere danskere ud at gå.

Ønsker du at prøve dig selv af i en ny rolle, og er du tiltrukket af personlig udvikling og det at være en del af noget større? Så er rollen som gå-vært måske lige noget for dig. 

En gå-vært er ikke nødvendigvis én, der går super langt eller hurtigt. Det er nærmere en person, som har en god energi og evner at favne en masse forskellige mennesker.

At være gå-vært er frivilligt arbejde, men du bliver en del af et stort netværk, der hjælper dig på vej.

Vi har i løbet af 2019 afholdt en stribe inspirationsaftener i det meste af landet, hvor vi har lært deltagerne alt om rollen som gå-vært, og hvordan man organiserer et fællesskab og let får flere med ud at gå.

Lige nu har vi ikke flere planlagte inspirationsaftener, men via dette link kan du tilmelde dig, når vi arrangerer de næste inspirationsaftener. Du er også velkommen til at kontakte Kirstine Boderskov, på mail eller på mobiltelefon: 92 43 53 43, hvis du vil kontaktes næste gang, vi afholder inspirationsaften.

Hvad er en gå-vært

Hvad er det?
En gå-vært er en person, der arrangerer gåture i det nabolag, hun eller han bor i. Det er gratis at være med på turene. 

Hvad skal jeg kunne?
Du skal være en god vært for dem, der gerne vil gå sammen med dig, og så skal du have lyst til at arrangere ture for andre. Det kræver ikke at du kan gå langt eller hurtigt.

Skal jeg gå flere gange om ugen?
Det er op til dig, hvor ofte du vil gå. Nogle gør det kun én gang om måneden, mens andre bare ikke kan få nok. Det bestemmer du selv i dit fællesskab. Det er nemlig dit helt eget!

Får jeg løn?
At være gå-vært er frivilligt arbejde, men du får kompetencer, nye venskaber og oplevelser gennem gå-netværket - og samarbejdet med Bevæg dig for livet. 

Hvad får jeg ud af det?
'Jeg får energien 10 gange igen', siger de værter, vi har talt med. Du vil opleve, at du ikke bliver træt, men tværtimod får luft og overskud i din hverdag. Den måde du og dit nabolag forpligter hinanden på gør, at du naturligt også kommer i form. Men en ting er det fysiske aspekt, men noget andet er, at du udvider dit netværk, forbedrer din søvn, din glæde og dit overskud.