Foreningsudvikling

Skab udvikling i din forening

Har du drømme og ambitioner på din forenings vegne? Vi kan hjælpe dig og din bestyrelse med foreningens udfordringer og muligheder, og sætte skub i den udvikling I ønsker for jeres forening

Som bestyrelsesmedlem, leder eller frivillig i en idrætsforening er der altid nok at tage sig til og et væld af praktiske opgaver. Derfor kan det være svært at finde tid og ressourcer til at tænke på fremtiden og på udvikling af foreningen.

Selvom et udviklingsforløb i en periode selvfølgelig kræver lidt ekstra tid og ressourcer, så er det faktisk lettere og mindre tidskrævende, end du måske tror. Faktisk vil 91% af de foreninger, der allerede har deltaget i et foreningsudviklingsforløb, anbefale det til andre, fordi de mener, at det er både tiden og investeringen værd.

Foreningsudvikling er en holdindsats og kan involvere hele foreningen. Fordel opgaver til alle, der har lyst til at være med.

Start for eksempel med at invitere en af vores konsulenter med til jeres næste bestyrelsesmøde og få en snak om, hvordan forløbet kan se ud i netop din forening, hvad det kræver og hvem, der kan bidrage.

> SÅDAN KOMMER DIN FORENING I GANG