Foreningsudvikling

Du kan sætte gang i bevægelsen

Der sker noget, når vi bevæger os. Humøret stiger, og vi får mere overskud. Og faktisk ville de fleste danskere gerne bevæge sig mere, end de gør. Men mange mangler det sidste puf for at komme ud ad døren og ned i foreningen. Som formand kan du være med til at sætte gang i bevægelsen. Se filmen og få 3 tips, der kan gøre din forening synlig i Bevæg dig for livet kampagnen.

DGI og DIF’s formænd om Bevæg dig for livet og idrætsglæde i foreningen – se videoen.

Bevæg dig for livet

Bevæg dig for livet

Sådan tager I del i kampagnen

Det er enkelt at gå i gang med det samme. Se de 3 ting, I kan gøre:

  1. Opdatér din forenings kontaktoplysninger, aktivitetsadresse og hjemmeside i CFR*. Gå til CFR
  2. Optimér din forenings synlighed i lokalområdet: Hent guiden her
  3. Klik på Bevæg dig for livet mærket - og download det til foreningens hjemmeside:

*I kampagnen vises blandt andet funktionen ”Find idræt”, der gør det lettere for danskerne at finde en idrætsforening i deres lokalområde. For at din forening bliver vist rigtigt i ”Find idræt”, kræver det, at foreningens kontaktoplysninger er oprettet og opdateret i CFR. 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)

Fakta om Bevæg dig for livet og kampagnen

Bevæg dig for livet

Størstedelen af alle danskere ville ønske, at de bevægede sig mere.

Problemet er, at livet kommer i vejen. Der skal handles ind og hentes børn. Tid er en røver. Men det er ikke den eneste skurk i byen. Mange af os mangler inspiration. Vi mangler nogen at gøre det med. Vi mangler det puf, der starter bevægelsen.

Bevæg dig for livet hjælper danskerne med at komme i gang. Vi hjælper med at finde ud ad døren og ind i den lokale idrætsforening. Vi hjælper med at finde det fælleskab, der gør, man glæder sig til at komme afsted. Lige meget hvor gammel man er, og hvor i landet man bor.

Vi kører national kampagne til august

Til august sætter vi fokus på at få flere danskere til at motionere. Vi motiverer folk, som ikke i forvejen er aktive, til at snøre skoene og komme i gang med at motionere. Og vi vil gøre en særlig indsats for at få endnu flere danskere til at dyrke deres sport i lokalforeningen.