Svømning

Alle voksne skal have mulighed for at motionere i vand. Derfor er Dansk Svømmeunion og DGI gået sammen om Bevæg dig for livet - Svømning, der skal skabe udvikling og medlemstilvækst i de lokale svømmeklubber

Bevæg dig for livet Svømning kan hjælpe din svømmeklub med at sætte fart på udviklingen, igangsætte nye aktiviteter og tiltrække nye medlemmer. Vi sikrer, at din svømmeklub har spændende træningstilbud på programmet, og at klubbens instruktører er veluddannede og klædt på til at skabe resultater.

Hvad kan vi gøre sammen med din svømmeklub?

Bevæg dig for livet Svømning tilbyder:

  • attraktive træningskoncepter lige til at implementere
  • uddannelse af klubbens trænere
  • spændende landsdækkende events
  • sparring og rådgivning om foreningsudvikling
  • foreningsudviklingsforløb med fokus på mål, handleplaner og strategi
  • at igangsætte og forankre nye træningstilbud
  • at understøtte jer med at tiltrække nye målgrupper og medlemstyper
  • hjælp til lokal markedsføring

Sæt nye tilbud på programmet

Bevæg dig for livet Svømning tilbyder en række fleksible og velafprøvede koncepter, der er lige til at gå til, og som din svømmeklub med fordel kan sætte på programmet. Vores koncepter omfatter både kursus- og uddannelsesforløb for klubbens instruktører, attraktive træningstilbud for nye og eksisterende medlemmer, spændende events og foreningsudviklingsforløb.

8 fleksible og velafprøvede koncepter

Bevæg dig for livet Svømning målretter indsatsen mod svømmeklubber, hvor foreningsledere og instruktører har mod og lyst til at udvikle sig. Der er mange indgange til at komme i gang med at arbejde mere fokuseret med den voksne målgruppe.

Her kan du læse mere om koncepterne:

1. Voksne i vand
Voksne i Vand er et udviklingsforløb, hvor din forening arbejder målrettet med at skabe kvalitet i undervisningen og at tiltrække og fastholde voksne medlemmer.
> MERE OM VOKSNE I VAND

2. Aqua+ Crawlfit
Aqua+ Crawlfit består af en række træningsprogrammer tilegnet tre forskellige niveauer, som svømmeklubber og udøvere kan tage direkte ned fra ’hylderne’ og bruge.
> MERE OM AQUA+ CRAWLFIT

3. Start2crawl
Start2crawl er et kursus, der klæder klubbens instruktører på til at træne voksne svømmere i crawl.
> MERE OM START2CRAWL

4. You Turn
You Turn er et livsstilsforløb med fokus på sund livsstil, kost og motion med det formål at skabe en varig livsstilsændring for voksne.
> MERE OM YOU TURN

5. Åbent vand events
Åbent vand events forløber fra maj til september, hvor udøverne har mulighed for at afprøve forskellige distancer og sværhedsgrader – fra 200 meter for begyndere til 10.000 meter for øvede åbent vand-svømmere.
> MERE OM ÅBENT VAND EVENTS

6. Træningsforløb i åbent vand
Din forening kan vælge at tilbyde fast holdtræning i åbent vand én eller flere gange om ugen eller planlægge korte, intensive forløb.
> MERE OM TRÆNINGSFORLØB I ÅBENT VAND HOS DGI
> MERE OM TRÆNINGSFORLØB I ÅBENT VAND HOS DANSK SVØMMEUNION

7. Sikkerhed i åbent vand
Vores kursusforløb med fokus på sikkerhed i åbent vand inkluderer blandt andet Red din makker-kursus og åbent vand underviserprøve
> MERE OM RED DIN MAKKER
> MERE OM ÅBENT VAND UNDERVISERPRØVE

8. Åbent hus svømmeevents – Swim Week og Open Water Week
Swim Week og Open Water Week er et landsdækkende kom-og-prøv-arrangement.
> MERE OM SWIM WEEK

Baggrund

Bevæg dig for livet – Svømning er et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden og ledes af en projektgruppe med repræsentanter fra Dansk Svømmeunion og DGI Svømning.

> SE HVILKE OMRÅDER DER ELLERS BLIVER ARBEJDET MED