Fodbold

Tilmelding til fodboldstævne på Lyserød Lørdag hos IF Bytoften

På Lyserød Lørdag går motionsfodbold- og Fodbold Fitness-spillere i hele landet sammen om at støtte Kræftens Bekæmpelses kampagne "Støt Brysterne".

Der spilles 5 mod 5 på banerne, og det koster 700 kr. at deltage. Alt overskuddet går til "Støt brysterne". Så saml et hold (max 8 spillere pr. hold), støt brysterne, og tilmeld jer stævnet hos IF Bytoften. I kan også være med selvom I ikke træner til hverdag.

Der er både et stævne for mænd og et for kvinder. Deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

OBS: DER ER DESVÆRRE IKKE PLADS TIL FLERE KVINDEHOLD VED DETTE STÆVNE, DA DER ER FYLDT OP MED DE 32 HOLD, DER ER PLADS TIL. TILMELDINGEN TIL STÆVNET I BYTOFTEN ER DERFOR KUN ÅBEN FOR HERREHOLD. ØNSKER MAN SOM KVINDEHOLD AT VÆRE MED ET ANDET STED, ER DET FX MULIGT AT DELTAGE I LYSERØD LØRDAG HOS TOREBY GRÆNGE BOLDKLUB. Se mere her.

Arrangementet foregår på Ræveholmen 1, 2860 Søborg.

Har du spørgsmål til stævnet hos IF Bytoften, kan du kontakte Thomas Dreyer på 52119075.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag, hvor vi sammen skal spille for at samle en masse penge ind til den gode sag.

Tilmeld dit hold til Lyserød Lørdag i IF Bytoften her:

Hvis I ikke er medlemmer i en klub, skriver du bare "Ingen" her

Vi behandler dine persondata i henhold til Bevæg dig for livets privatlivspolitik.