Fasthold jeres teenagere

Teenagerne er en svær målgruppe at have med at gøre. Der sker rigtig meget i en teenagers liv, og ofte vælges fodbolden fra til fordel for skole, fritidsjob, kæreste og venner, når den unge skal prioritere. Dette er en udfordring for rigtig mange klubber, men med et teenageforløb kan I få hjælp til, hvordan I kan fastholde jeres teenagere langt bedre og måske også tiltrække nogle nye.

Vores Bevæg dig for livet-fodboldkonsulenter står klar til at hjælpe jer med et skræddersyet teenageforløb, som sætter særligt fokus på lige netop de problemer, I står overfor.

Klubudviklingsforløb med fokus på teenagere

Ingen fodboldklubber er ens, og derfor er heller ingen klubudviklingsforløb ens. Vores konsulenter kommer ud i klubben og i samarbejde med jer, starter vi med at lave en analyse af klubbens DNA og de udfordringer, I står overfor i forhold til teenagere. Dernæst laver vi en klubstrategi med forskellige indsatser eller projekter, som skal igangsættes for at fastholde og tiltrække teenagere. I implementeringsfasen søsættes indsatserne og endelig følger vi op og hjælper jer videre i arbejdet med jeres teenagere.

Du kan læse meget mere om klubudviklingsforløb med fokus på teenagere i denne folder.

Er et teenageforløb noget for din klub? 

Er din klub interesseret i at arbejde mere målrettet med fastholdelsen af jeres teenagere, eller ønsker du blot at høre mere, så hold dig ikke tilbage med at kontakte en af vores Bevæg dig for livet-konsulenter. Find kontaktoplysninger på din lokale konsulent her.